EBRU YAZICI
Köşe Yazarı
EBRU YAZICI
 

Nedir İsmimiz Soyismimiz Ve Doğum Tarihimizin Numerolojik Sırrı?

Merhaba Sevgili Okurum,  Numerojiye Göre; İsmimiz, soyismimiz ve doğum tarihimizin yaşam yolculuğumuz üzerinde etkisi paha biçilemez.  Bireyin ismi içindeki her harfe karşılık, numerolojik sayı sekansı bulunmaktadır. Bununla beraber sayı sekansları, kişinin enerji bedeni üzerinde çakra etkisi bulundurmaktadır. Bu dünyaya gelişimiz tesadüf olmadığı gibi ismimiz ve doğum tarihimizin bize  bahşedilmeside tesadüf olamaz.  Numeroloji Analizi: Enerji bedenimizde bulunan 7 çakramızın blokajlı olup olmadığını, bu dünyadaki amaçlarımızı, kadersel noktalarımızı, bu dünyadaki hizmetlerimizi, kırılım yıllarımızı, ilişki sinastrimizi, karı koca uyumu, Ebeveyn çocuk sinastrimizi, karmik aktarımlarımızı, dikkat etmememiz gereken noktaları ve uyarıları öğrenmemizde  öncü olabilir.  Birey Numerolojide tespit edilen blokajlardan Biyoenerjiyle arınabilir... Sevgiler...
Ekleme Tarihi: 25 Mart 2024 - Pazartesi
EBRU YAZICI

Nedir İsmimiz Soyismimiz Ve Doğum Tarihimizin Numerolojik Sırrı?

Merhaba Sevgili Okurum, 
Numerojiye Göre; İsmimiz, soyismimiz ve doğum tarihimizin yaşam yolculuğumuz üzerinde etkisi paha biçilemez. 
Bireyin ismi içindeki her harfe karşılık, numerolojik sayı sekansı bulunmaktadır. Bununla beraber sayı sekansları, kişinin enerji bedeni üzerinde çakra etkisi bulundurmaktadır. Bu dünyaya gelişimiz tesadüf olmadığı gibi ismimiz ve doğum tarihimizin bize  bahşedilmeside tesadüf olamaz. 
Numeroloji Analizi: Enerji bedenimizde bulunan 7 çakramızın blokajlı olup olmadığını, bu dünyadaki amaçlarımızı, kadersel noktalarımızı, bu dünyadaki hizmetlerimizi, kırılım yıllarımızı, ilişki sinastrimizi,
karı koca uyumu, Ebeveyn çocuk sinastrimizi, karmik aktarımlarımızı, dikkat etmememiz gereken noktaları ve uyarıları öğrenmemizde  öncü olabilir. 
Birey Numerolojide tespit edilen blokajlardan Biyoenerjiyle arınabilir...
Sevgiler...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve milletgazetesi27.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.