EBRU YAZICI
Köşe Yazarı
EBRU YAZICI
 

Kadınlar Günü

Sevgili Okurum, Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ve bütün kadınların yalnızca bir gün değil, her gün bir gül kadar güzel ve değerli olduğunu belirtmekte birlikte, Değersizliği ve kız- kadın ayrımı yapan, Gelinin beline takılan Kırmızı Kuşak Tabu Geleneğine son verilmesi gerektiği kanaatindeyim. Bir Kadının Değeri Kırmızı bir bez parçasıyla biçilemez.  8 Mart Dünya Kadınlar Günümüz Kutlu Olsun. Gelinliğin Kırmızı Kuşağı değil, Kırmızı Gülleri olsun. Gelinlere Gücü, Yaşamayı, Değeri sembolize eden Taç Takılsın!  Sevgiler...
Ekleme Tarihi: 08 Mart 2024 - Cuma
EBRU YAZICI

Kadınlar Günü

Sevgili Okurum, Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ve bütün kadınların yalnızca bir gün değil, her gün bir gül kadar güzel ve değerli olduğunu belirtmekte birlikte, Değersizliği ve kız- kadın ayrımı yapan, Gelinin beline takılan Kırmızı Kuşak Tabu Geleneğine son verilmesi gerektiği kanaatindeyim. Bir Kadının Değeri Kırmızı bir bez parçasıyla biçilemez. 
8 Mart Dünya Kadınlar Günümüz Kutlu Olsun. Gelinliğin Kırmızı Kuşağı değil, Kırmızı Gülleri olsun. Gelinlere Gücü, Yaşamayı, Değeri sembolize eden Taç Takılsın! 
Sevgiler...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve milletgazetesi27.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.