EBRU YAZICI
Köşe Yazarı
EBRU YAZICI
 

Ayrılığında Var Adabı! Ne Bu Kin? Ne Bu Şiddet?

Merhaba Sevgili Okurum,  Sevmek, sevilmek bağ kurmak güzeldir...  Bir ilişki içerisinde sevmek normal olduğu kadar soğuyabilmek, anlaşamıyorsa ayrılmakta normaldir.   Çünkü insan değişen ve gelişen bir varlıktır.  Bir ilişki bitiş noktasına geliyorsa burada dikkat edilmesi gereken nokta şudur: "Saygı Çerçevesindemi Ayrılıyoruz?"  Ne yazık ki günümüz ayrılıkları kavgayla, gürültüyle bitebiliyor. Bir zamanlar çok severek baktığınız gözü, bir daha görmek istemeyebiliyorsunuz. Gelin görelim ki bir zamanlar methiye düzdüğü kişiye, ayrıldıktan sonra arkasından yaftalamalar, veryansın ithamda bulunmalar irite edici bir hal alabiliyor. Garip değilmi?  Kendini bilen, Kendine saygı duyan insan İyilikle tutamadığını, güzellikle bırakır! Ne bu kin? Ne bu şiddet? Saygı Çerçevesinde ayrılabilmekte erdemdir...
Ekleme Tarihi: 05 Nisan 2024 - Cuma
EBRU YAZICI

Ayrılığında Var Adabı! Ne Bu Kin? Ne Bu Şiddet?

Merhaba Sevgili Okurum, 
Sevmek, sevilmek bağ kurmak güzeldir... 
Bir ilişki içerisinde sevmek normal olduğu kadar soğuyabilmek, anlaşamıyorsa ayrılmakta normaldir.  
Çünkü insan değişen ve gelişen bir varlıktır. 
Bir ilişki bitiş noktasına geliyorsa burada dikkat edilmesi gereken nokta şudur: "Saygı Çerçevesindemi Ayrılıyoruz?" 
Ne yazık ki günümüz ayrılıkları kavgayla, gürültüyle bitebiliyor. Bir zamanlar çok severek baktığınız gözü, bir daha görmek istemeyebiliyorsunuz. Gelin görelim ki bir zamanlar methiye düzdüğü kişiye, ayrıldıktan sonra arkasından yaftalamalar, veryansın ithamda bulunmalar irite edici bir hal alabiliyor. Garip değilmi? 
Kendini bilen, Kendine saygı duyan insan İyilikle tutamadığını, güzellikle bırakır! Ne bu kin? Ne bu şiddet? Saygı Çerçevesinde ayrılabilmekte erdemdir...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve milletgazetesi27.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.