Ahmet Fazıl UĞUR
Köşe Yazarı
Ahmet Fazıl UĞUR
 

Eskiden söz senetti

Yeniçeriler istemezük Diyorlardı ya. İstesen ne yazar ki Ben bu yazıyı hazırlarken gazeteci bir arkadaşım benden önce davranmış fakat bizde bir şey diyelim.. Her kes adil,hak sahibi,olarak görünürde bunların bunların çoğu uygulamadığı halde bu vasıflara sahip çıkar.hakkını almak için ön düymeleceksin, saygı duyulmayacak olana saygı duyacaksın,yani eyvallah edeceksin.birde son günlerde bir yaşanmışlığım bir kurumu arıyorum ödeme yapacak mısınız diyorum yok diyor,şu kişilere ödeme yapmısınız diyorum yalan diyor daha sonra dediğim kişileri arayım diz neden söylüyor sunuz diyor.vesselam bu benim yıllarca emek verdiğim tanıdığım ya tanımasaydım ne derdi.çok söylenecek kelam varda.fuzulinin dediğini yapacağım."KONUŞSAM TESİRİ YOK, SUSSAM GÖNÜL RAZI DEĞİL. NOT:Başkanımla görüşüp döneyim , seçim den sonra görüşelim,bir kaç gün içinde sizi arayacam,bizi idare edin bütçemiz yok gibi sözlerle karşıyı kandırıyorum zannediyorlar.(Her düşüş bir öğreniş).
Ekleme Tarihi: 25 Mart 2024 - Pazartesi
Ahmet Fazıl UĞUR

Eskiden söz senetti

Yeniçeriler istemezük
Diyorlardı ya.
İstesen ne yazar ki

Ben bu yazıyı hazırlarken gazeteci bir arkadaşım benden önce davranmış fakat bizde bir şey diyelim..
Her kes adil,hak sahibi,olarak görünürde bunların bunların çoğu uygulamadığı halde bu vasıflara sahip çıkar.hakkını almak için ön düymeleceksin, saygı duyulmayacak olana saygı duyacaksın,yani eyvallah edeceksin.birde son günlerde bir yaşanmışlığım bir kurumu arıyorum ödeme yapacak mısınız diyorum yok diyor,şu kişilere ödeme yapmısınız diyorum yalan diyor daha sonra dediğim kişileri arayım diz neden söylüyor sunuz diyor.vesselam bu benim yıllarca emek verdiğim tanıdığım ya tanımasaydım ne derdi.çok söylenecek kelam varda.fuzulinin dediğini yapacağım."KONUŞSAM TESİRİ YOK, SUSSAM GÖNÜL RAZI DEĞİL.

NOT:Başkanımla görüşüp döneyim , seçim den sonra görüşelim,bir kaç gün içinde sizi arayacam,bizi idare edin bütçemiz yok gibi sözlerle karşıyı kandırıyorum zannediyorlar.(Her düşüş bir öğreniş).

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve milletgazetesi27.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.