EBRU YAZICI
Köşe Yazarı
EBRU YAZICI
 

Dilekleriniz Evrenin Ve Sizin Hayrına mı?

Sevgili Okurum, Manevi enerjinin yüksek olduğu Ramazan ayında dileklerimiz ve arzularımıza değinmek istiyorum... Birçok kişinin "İlla olsun ama ne olursa olsun" dediği ısrarcı istekleri oluyor.  Ve kainatta her şey Bir denge ve ölçüyle yaratıldı. İsteklerimiz ve hayallerimizle bütünleştik. İsteklerimizin hayrımıza olup olmadığını bilmediğimiz için, kimi zaman istek ve taleplerimizde ısrarcı olabildik.  Peki sorarım size: İstediğiniz şey Evrenin ve insanlığın hayrınamı?  Bunun cevabını verebilmeniz için tecrübe etmeniz gerekir değilmi?  Bazen çok ısrarcı olduğunuz "İlla olsunda ne olursa olsun" dediğiniz Gözünüzde büyüttüğünüz o istek gerçekleştiğinde, ehemmiyeti olmadığını fark ettiğiniz an "Keşke olmasaydı" diyebilmenin ihtimalini yaşarsınız. Ağzımızdan çıkan her kelimenin, dileğin ve arzunun evrenin ve insanlığın hayrına olması gerekir.  Taleplerimizde ısrarcı olmanın beraberinde akışta olabilmemiz gerekir. Tasavvufta Evrenin tekamül yasasıyla bütünleştiğimizde, Yaradanın sonsuz kaynaklarına şahit olmaktayız. Taleplerinizde ve isteklerinizde akışta olmanız sizin ve insanlığın hayrına olacak şekilde gerçekleşir.  Bu noktada akışa bırakmanın bir diğer anlamıda tevekkül etmektir...  İstekleriniz ve arzularınızın ilahi birlik yasasıyla bütünleşmesini diliyor, huzurlu bir hafta geçirmenizi temenni ediyorum.   Sevgiler...
Ekleme Tarihi: 15 Mart 2024 - Cuma
EBRU YAZICI

Dilekleriniz Evrenin Ve Sizin Hayrına mı?

Sevgili Okurum, Manevi enerjinin yüksek olduğu Ramazan ayında dileklerimiz ve arzularımıza değinmek istiyorum... Birçok kişinin "İlla olsun ama ne olursa olsun" dediği ısrarcı istekleri oluyor. 
Ve kainatta her şey Bir denge ve ölçüyle yaratıldı. İsteklerimiz ve hayallerimizle bütünleştik. İsteklerimizin hayrımıza olup olmadığını bilmediğimiz için, kimi zaman istek ve taleplerimizde ısrarcı olabildik.  Peki sorarım size: İstediğiniz şey Evrenin ve insanlığın hayrınamı? 
Bunun cevabını verebilmeniz için tecrübe etmeniz gerekir değilmi? 
Bazen çok ısrarcı olduğunuz "İlla olsunda ne olursa olsun" dediğiniz Gözünüzde büyüttüğünüz o istek gerçekleştiğinde, ehemmiyeti olmadığını fark ettiğiniz an "Keşke olmasaydı" diyebilmenin ihtimalini yaşarsınız. Ağzımızdan çıkan her kelimenin, dileğin ve arzunun evrenin ve insanlığın hayrına olması gerekir. 
Taleplerimizde ısrarcı olmanın beraberinde akışta olabilmemiz gerekir. Tasavvufta Evrenin tekamül yasasıyla bütünleştiğimizde, Yaradanın sonsuz kaynaklarına şahit olmaktayız. Taleplerinizde ve isteklerinizde akışta olmanız sizin ve insanlığın hayrına olacak şekilde gerçekleşir.  Bu noktada akışa bırakmanın bir diğer anlamıda tevekkül etmektir... 
İstekleriniz ve arzularınızın ilahi birlik yasasıyla bütünleşmesini diliyor, huzurlu bir hafta geçirmenizi temenni ediyorum.  
Sevgiler...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve milletgazetesi27.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.