EBRU YAZICI
Köşe Yazarı
EBRU YAZICI
 

Dişil Enerjisi Yüksek Kadın Güçlü Erkekle Evlenir!

Sevgili Okurum;  Dişilik kavramı, kadının şahsına ve fıtratına münhasır iken,  Erillik kavramı erkeğin şahsına ve fıtratına münhasırdır.  Nitekim iki ilişkilerde eril ve dişil dengesi önem arz etmektedir.  Yaptığım Numeroloji Analizleri çerçevesinde dişil enerjisi yüksek kadınların, Güçlü ve Eril erkekle evlendiklerini gözlemledim. Kadının deyimiyle Güçlü olmayan erkeğin ilişkiyi evliliğe taşımak yerine, bahaneye sığdırdığını duymaktayız.   Dişil Kadının Güçlü Erkek Anlayışını maddelerle sıralayabiliriz.   -Kadının nazlanmasını anlayışla karşılayan,  -Kadının istek ve arzularını karşılayabilen,  -Kadına verdiği sözü tutabilen, -İlişkiyi nitelikli yürütebilen,  -Erkekliğin fıtratına uygun hareket eden erkek zaten güçlü ve erildir... Erkeğin Eril özelliğine karşılık, Dişil Enerjisi Yüksek Kadınlarında en belirgin özelliği:  Evlenmek için evlenmezler. İnce eleyip sık dokurlar.  Bundan ötürü Dişil enerjisi yüksek kadınlar, Güçlü erkekle evlenmeyi tercih ederler. Böylelikle Eril - Dişil dengesi sağlanmış olur.
Ekleme Tarihi: 11 Ağustos 2024 - Pazar
EBRU YAZICI

Dişil Enerjisi Yüksek Kadın Güçlü Erkekle Evlenir!

Sevgili Okurum; 
Dişilik kavramı, kadının şahsına ve fıtratına münhasır iken, 
Erillik kavramı erkeğin şahsına ve fıtratına münhasırdır. 
Nitekim iki ilişkilerde eril ve dişil dengesi önem arz etmektedir. 
Yaptığım Numeroloji Analizleri çerçevesinde dişil enerjisi yüksek kadınların, Güçlü ve Eril erkekle evlendiklerini gözlemledim. Kadının deyimiyle Güçlü olmayan erkeğin ilişkiyi evliliğe taşımak yerine, bahaneye sığdırdığını duymaktayız.  
Dişil Kadının Güçlü Erkek Anlayışını maddelerle sıralayabiliriz.  
-Kadının nazlanmasını anlayışla karşılayan, 
-Kadının istek ve arzularını karşılayabilen, 
-Kadına verdiği sözü tutabilen,
-İlişkiyi nitelikli yürütebilen, 
-Erkekliğin fıtratına uygun hareket eden erkek zaten güçlü ve erildir...
Erkeğin Eril özelliğine karşılık, Dişil Enerjisi Yüksek Kadınlarında en belirgin özelliği:  Evlenmek için evlenmezler. İnce eleyip sık dokurlar.  Bundan ötürü Dişil enerjisi yüksek kadınlar, Güçlü erkekle evlenmeyi tercih ederler. Böylelikle Eril - Dişil dengesi sağlanmış olur.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve milletgazetesi27.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.