Fatih Yendi
Köşe Yazarı
Fatih Yendi
 

Resmen ateşle oynuyoruz

Herkese öncelikle merhaba..  Artık bundan sonra köşe yazılarımla sizlere bilgi ve görüşlerimizi paylaşacağız. Tabii asıl işimiz sağlık ama futbolda bizim de olmazsa olmaz parçamızdan birisidir. Özellikle şehrimizin takımı başta Gaziantep FK olmak üzere Süper ligde bir çok maçlara gidip geliyoruz, o anları yaşıyoruz.  Ve gördüklerimizi, yaşadıklarımızı sizlerle paylaşmak istiyoruz.  Konumuz Gaziantep Futbol Kulübü tabi.. Geçen sene yaşanan depremin ardından sezona oldukça sıkıntı başlayan Gaziantep FK başkan Memik Yılmaz ve yönetiminin büyük özverisiyle iyi kötü sezona başladı. Tabii doğrular ve yanlışlar var ama bu yönetimin elinden gelenin en iyisini yaptığını söyleyebilirim.  Şimdi gelelim ligdeki son duruma..  Gaziantep FK için sezon hiçte iç açıcı gitmiyor. Son oynanan Hatayspor maçı kırmızı-siyahlılar için adeta dönüm maçıydı. Eminim ki eğer o maçı kazanmış olsaydık, bu takım artık ligde kalır diyebilirdik ama resmen ateşle oynuyoruz.  Selçuk hocanın özellikle oyuncu değişiklik tercihleri çok tartışılır! Ogün ve Monteira'yı çıkarmak yerine başka tercih kullanılabilirdi. Geçen hafta da Trabzonspor deplasmanında 2-0'dan sonra ikinci yarıda oyuna müdaheleleriyle geç kalan Selçuk İnan, 4-2'lik mağlubiyetin sorumlusu bana göre..  Mesela Hatay maçında gole ihtiyacımız var forvet diye alınan Aliou Badji oyuna alınmıyor. Kalan 3 maçta Selçuk hocanın kadro tercihlerinde biraz daha dikkatli olmasında fayda var! Tabii kaçan penaltı ise maçın kader anıydı. Futbolda bunlar vardır, bir penaltı ile Avrupa ve Dünya şampiyonlukları kaçıyor.  Şimdi ne olacak kestirmek zor. Eğer bu takım istenilen oyunu ortaya koyarsa ligde kalır ve o kalitesi de var. Yeter ki kazanmak için daha isteyelim ve mücadele edelim. Önümüzde çok kritik maçlar var. Adana'dan mutlaka puanla dönüp içerde Karagümrük ile final yapıp kazanıp ligde kalırız. Yani herkesin hesabı, kitabı var ama hesabını, kitabını iyi yapan ligde kalır.  İnşallah tek ümidimiz, şehrimizin markası Gaziantep Futbol Kulübü, kalan 3 maçta iyi sonuçlar alarak Süper Ligde oynamaya devam edecektir. İnşallah pazar günü Adana'da olacağız ve inanıyoruz ki pazar günü şehrimize şen ve mutlu şekilde dönmek dileğiyle..  Kalın sağlıcakla..
Ekleme Tarihi: 06 Mayıs 2024 - Pazartesi
Fatih Yendi

Resmen ateşle oynuyoruz

Herkese öncelikle merhaba.. 

Artık bundan sonra köşe yazılarımla sizlere bilgi ve görüşlerimizi paylaşacağız. Tabii asıl işimiz sağlık ama futbolda bizim de olmazsa olmaz parçamızdan birisidir. Özellikle şehrimizin takımı başta Gaziantep FK olmak üzere Süper ligde bir çok maçlara gidip geliyoruz, o anları yaşıyoruz. 
Ve gördüklerimizi, yaşadıklarımızı sizlerle paylaşmak istiyoruz. 
Konumuz Gaziantep Futbol Kulübü tabi..
Geçen sene yaşanan depremin ardından sezona oldukça sıkıntı başlayan Gaziantep FK başkan Memik Yılmaz ve yönetiminin büyük özverisiyle iyi kötü sezona başladı. Tabii doğrular ve yanlışlar var ama bu yönetimin elinden gelenin en iyisini yaptığını söyleyebilirim. 
Şimdi gelelim ligdeki son duruma.. 
Gaziantep FK için sezon hiçte iç açıcı gitmiyor. Son oynanan Hatayspor maçı kırmızı-siyahlılar için adeta dönüm maçıydı. Eminim ki eğer o maçı kazanmış olsaydık, bu takım artık ligde kalır diyebilirdik ama resmen ateşle oynuyoruz. 
Selçuk hocanın özellikle oyuncu değişiklik tercihleri çok tartışılır! Ogün ve Monteira'yı çıkarmak yerine başka tercih kullanılabilirdi. Geçen hafta da Trabzonspor deplasmanında 2-0'dan sonra ikinci yarıda oyuna müdaheleleriyle geç kalan Selçuk İnan, 4-2'lik mağlubiyetin sorumlusu bana göre.. 
Mesela Hatay maçında gole ihtiyacımız var forvet diye alınan Aliou Badji oyuna alınmıyor. Kalan 3 maçta Selçuk hocanın kadro tercihlerinde biraz daha dikkatli olmasında fayda var!
Tabii kaçan penaltı ise maçın kader anıydı. Futbolda bunlar vardır, bir penaltı ile Avrupa ve Dünya şampiyonlukları kaçıyor. 
Şimdi ne olacak kestirmek zor. Eğer bu takım istenilen oyunu ortaya koyarsa ligde kalır ve o kalitesi de var. Yeter ki kazanmak için daha isteyelim ve mücadele edelim.
Önümüzde çok kritik maçlar var. Adana'dan mutlaka puanla dönüp içerde Karagümrük ile final yapıp kazanıp ligde kalırız. Yani herkesin hesabı, kitabı var ama hesabını, kitabını iyi yapan ligde kalır. 
İnşallah tek ümidimiz, şehrimizin markası Gaziantep Futbol Kulübü, kalan 3 maçta iyi sonuçlar alarak Süper Ligde oynamaya devam edecektir. İnşallah pazar günü Adana'da olacağız ve inanıyoruz ki pazar günü şehrimize şen ve mutlu şekilde dönmek dileğiyle.. 
Kalın sağlıcakla..

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve milletgazetesi27.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.