Fatih Yendi
Köşe Yazarı
Fatih Yendi
 

Ne yapacaksak bir an önce yapalım!

İyisiyle kötüsüyle sezonu bitirdik. Öyle bir sezon ki belki de Süper Lige çıktığımız yıldan bu yana ilk kez bu kadar uzun sancılı bir sezon geçirdik.  Belkide ligden düşen takımlardan birisi biz olabilirdik ama özellikle şehrin kenetlenmesi ve takımın olağanüstü mücadelesiyle ligde kalmayı başardık.  Geçen haftaki yazımda belirttiğimiz gibi bu şehir artık ligde kalma mücadelesi veren değil üst sıralara oynayan bir takım olmalıdır.  Ligin bitiminin ardından başkan devam edecek mi, Selçuk İnan ne olacak, kim kalacak, kim gidecek dedikoduları yapıldı.  Bakın arkadaşlar şu anda 18 tane oyuncu ile sözleşme bitmiş durumda ve yönetimi oldukça hareketli günler bekliyor.  Rakiplerimiz yavaştan, yavaştan yeni sezonun hazırlıklarına başlamış durumda ve biz yine geçen sene ki gibi özellikle transferlerde geç kalmamalıyız.  Yönetim zannedersem güçlenerek devam edecek.  Yarından tezi yok, Selçuk hoca ile konuşup önümüzdeki sezonun planlamasını bir an önce başlamalı ve öncelikle kim kalacak, kim gidecek karar verilip elimizi çabuk tutmalıyız.  Yoksa sonra yine geç kalırsak atı alan üsküdar'ı geçiyor.  Biz artık başarıya oynayan bir takım görmek ve bunları yazmak istiyoruz.  Umuyorum ki bu haftadan itibaren Gaziantep FK'da hareketlilik başlayacaktır... Herkese iyi haftalar diliyorum..
Ekleme Tarihi: 03 Haziran 2024 - Pazartesi
Fatih Yendi

Ne yapacaksak bir an önce yapalım!

İyisiyle kötüsüyle sezonu bitirdik. Öyle bir sezon ki belki de Süper Lige çıktığımız yıldan bu yana ilk kez bu kadar uzun sancılı bir sezon geçirdik. 

Belkide ligden düşen takımlardan birisi biz olabilirdik ama özellikle şehrin kenetlenmesi ve takımın olağanüstü mücadelesiyle ligde kalmayı başardık. 
Geçen haftaki yazımda belirttiğimiz gibi bu şehir artık ligde kalma mücadelesi veren değil üst sıralara oynayan bir takım olmalıdır. 
Ligin bitiminin ardından başkan devam edecek mi, Selçuk İnan ne olacak, kim kalacak, kim gidecek dedikoduları yapıldı. 
Bakın arkadaşlar şu anda 18 tane oyuncu ile sözleşme bitmiş durumda ve yönetimi oldukça hareketli günler bekliyor. 
Rakiplerimiz yavaştan, yavaştan yeni sezonun hazırlıklarına başlamış durumda ve biz yine geçen sene ki gibi özellikle transferlerde geç kalmamalıyız. 
Yönetim zannedersem güçlenerek devam edecek. 
Yarından tezi yok, Selçuk hoca ile konuşup önümüzdeki sezonun planlamasını bir an önce başlamalı ve öncelikle kim kalacak, kim gidecek karar verilip elimizi çabuk tutmalıyız. 
Yoksa sonra yine geç kalırsak atı alan üsküdar'ı geçiyor. 
Biz artık başarıya oynayan bir takım görmek ve bunları yazmak istiyoruz. 
Umuyorum ki bu haftadan itibaren Gaziantep FK'da hareketlilik başlayacaktır...
Herkese iyi haftalar diliyorum..

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve milletgazetesi27.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.