Fatih Yendi
Köşe Yazarı
Fatih Yendi
 

Bu kadarını beklemiyordum...

Oldukça kritik maç olduğunu hepimiz biliyorduk.. Adana'ya giderken 1-0 olsun, bizim olsun düşüncesiyle gittik ama sahada yağmurla birlikte durmak bilmeyen bir Gaziantep FK vardı.  Maçın ilk dakikasından son dakikasına kadar Adana Demirspor karşısında galibilyeti çok isteyen, mücadele eden bir takım vardı.  Tabii maç öncesi Arda ve Sorescu'nun yokluğu N'Koulou'nun kardeşinin vefatı bizi düşünceye sevk etsede sahada bunları düşünmemize bile gerek bırakmayan takım vardı.  Kazanmaktan başka sonucun işine yaramayacağını bilen Gaziantep FK, önemli iki eksiğine ve hemde olumsuz saha şartlarına rağmen Adana Demirspor karşısında adeta yağmur gibi goller yağdırdı.  Bu galibiyet, Karagümrük'ün puan kaybetmesiyle birlikte daha anlam kazandı ve Gaziantep FK, yeniden potadan çıktı.  İşte asıl önemli maç haftaya... Gaziantep Futbol Kulübü gelecek hafta kendi evinde adeta final yapacak.  Fatih Karagümrük karşısında alınacak bir galibiyet belki de takımın ligde kalacağının da göstergesi olabilir.  Artık herkes bu maçı unutup Fatih Karagümrük maçına odaklanmalı..  Adana Demirspor karşısındaki galibiyetten dolayı yönetimi,teknik ekibi ve futbolcu arkadaşlarımızı kutluyorum, dediğim gibi bugünden itibaren Karagümrük maçına konsantre olmalıyız.  Tabii bu maçta Draguş'un olmaması bizim için dezevantaj oldu ama  iki eksiğe rağmen iyi oyun ortaya koyan takımın Karagümrük maçında da gereğini yapacağına inanıyorum.
Ekleme Tarihi: 13 Mayıs 2024 - Pazartesi
Fatih Yendi

Bu kadarını beklemiyordum...

Oldukça kritik maç olduğunu hepimiz biliyorduk..

Adana'ya giderken 1-0 olsun, bizim olsun düşüncesiyle gittik ama sahada yağmurla birlikte durmak bilmeyen bir Gaziantep FK vardı. 
Maçın ilk dakikasından son dakikasına kadar Adana Demirspor karşısında galibilyeti çok isteyen, mücadele eden bir takım vardı. 
Tabii maç öncesi Arda ve Sorescu'nun yokluğu N'Koulou'nun kardeşinin vefatı bizi düşünceye sevk etsede sahada bunları düşünmemize bile gerek bırakmayan takım vardı. 
Kazanmaktan başka sonucun işine yaramayacağını bilen Gaziantep FK, önemli iki eksiğine ve hemde olumsuz saha şartlarına rağmen Adana Demirspor karşısında adeta yağmur gibi goller yağdırdı. 
Bu galibiyet, Karagümrük'ün puan kaybetmesiyle birlikte daha anlam kazandı ve Gaziantep FK, yeniden potadan çıktı. 
İşte asıl önemli maç haftaya...
Gaziantep Futbol Kulübü gelecek hafta kendi evinde adeta final yapacak.  Fatih Karagümrük karşısında alınacak bir galibiyet belki de takımın ligde kalacağının da göstergesi olabilir. 
Artık herkes bu maçı unutup Fatih Karagümrük maçına odaklanmalı.. 
Adana Demirspor karşısındaki galibiyetten dolayı yönetimi,teknik ekibi ve futbolcu arkadaşlarımızı kutluyorum, dediğim gibi bugünden itibaren Karagümrük maçına konsantre olmalıyız. 
Tabii bu maçta Draguş'un olmaması bizim için dezevantaj oldu ama  iki eksiğe rağmen iyi oyun ortaya koyan takımın Karagümrük maçında da gereğini yapacağına inanıyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve milletgazetesi27.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.