Sumudica sınıra girdi

Spor 05.02.2024 - 09:31, Güncelleme: 05.02.2024 - 09:31
 

Sumudica sınıra girdi

Son haftalarda alınan sonuçların ardından tüm okların üzerine çekildiği teknik direktör Marius Sumudica, Kayserispor maçında gördüğü sarı kart ile sınıra girdi.
Gaziantep Futbol Kulübü'ndeki görevine 5. haftada Kayserispor maçıyla başlayan teknik direktör Marius Sumudica, Adana Demirspor ve Pendikspor maçlarının ardından önceki akşamda Kayserispor maçında da sarı görerek sınıra girdi ve ligde oynayacağı bir maçta sarı kart görmesi halinde cezalı duruma düşerek bir sonraki maçta yine tribünde yer alacak. Marius Sumudica, bu sezon içinde Çaykur Rizespor maçında direkt gördüğü kırmızı kart ile Alanyaspor maçını tribünde izleyemişti.
Son haftalarda alınan sonuçların ardından tüm okların üzerine çekildiği teknik direktör Marius Sumudica, Kayserispor maçında gördüğü sarı kart ile sınıra girdi.

Gaziantep Futbol Kulübü'ndeki görevine 5. haftada Kayseri spor maçıyla başlayan teknik direktör Marius Sumudica, Adana Demir spor ve Pendik spor maçlarının ardından önceki akşamda Kayseri spor maçında da sarı görerek sınıra girdi ve ligde oynayacağı bir maçta sarı kart görmesi halinde cezalı duruma düşerek bir sonraki maçta yine tribünde yer alacak. Marius Sumudica, bu sezon içinde Çaykur Rize spor maçında direkt gördüğü kırmızı kart ile Alanya spor maçını tribünde izleyemişti.

Gaziantep HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve milletgazetesi27.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.