Saadet Partisi'nden 'Daha İyi Bir Yaşam Senin Hakkın' temalı video

Gündem 05.02.2024 - 09:05
 

Saadet Partisi'nden 'Daha İyi Bir Yaşam Senin Hakkın' temalı video

Saadet Partisi, Türkiye genelinde il ve ilçe belediye başkan adaylarının büyük bir bölümünü dün Ankara'da düzenlenen programla açıkladı ve yerel seçim çalışmalarına hız verildi.
https://www.youtube.com/watch?v=UqDjdGP2ElE Saadet Partisi, Ankara'da dün düzenlenen programda il ve ilçe belediye başkan adaylarını büyük bir bölümünü açıklaması sonrasında sosyal medya hesaplarında bir video yayınladı. "Daha İyi Bir Yaşam Senin Hakkın" temalı videoda toplumun geniş kesimlerine önemli mesajlar verildi. İşte Saadet Partisi'nin yayınladığı videoda verilen mesajlar şu şekilde: "Asırlardır bu topraklardasın, Sen bu toprakları vatan kılan Alparslan'ın evladısın, Sen inancına sarılarak fetihlere yürüyen Sultan Fatih'in evladısın, Sen tüm dünyaya adalet dağıtan tarihin evladısın, Adalet en çok senin hakkın, Bayrağına, inancına, işine dört elle sarılırsın, Ama yine de önce sen unutulur önce sen yok sayılırsın, dertlerinle taleplerinle hatırlanmak senin hakkın, Birileri edebiyatını yapar vatanı sevmenin, Sen vatan edebiyatı ile ihale alıp dağıtan değil; vatanı sevmenin bedelini ödeyen tarafsın, En ufak bir haksızlığa uğramamak senin hakkın, Haram yiyenlerin sofrasını kuran değil, helal yiyenlerin hakkını koruyan bir irade senin hakkın, Dişinden, tırnağından artırdığın evladının rızkından kestiğin vergi bir kuruşunu bile israf etmeyecek bir anlayış senin hakkın, Yüksek kiralar da dayanılmaz acılar yaşamak değil makul kiralarda dayanıklı evlerde yaşamak senin hakkın, Yapılıp bozulan kaldırımlara harcanan para senin, İhalenin kime nasıl verildiği bilmek senin hakkın, Oyunu aldıktan sonra sana sırtını dönen değil iş başına geldiğinde seninle sırt sırta veren bir yönetim senin hakkın, Hayatını kolaylaştıran, şehrini güzelleştiren, emanetine sahip çıkan bir belediyecilik senin hakkın, Her şehrin bir manzarası vardır, o manzaraya kaygıyla değil; umutla güvenle huzurla bakmak senin hakkın. Daha iyi bir yaşamı senin hakkın..!"
Saadet Partisi, Türkiye genelinde il ve ilçe belediye başkan adaylarının büyük bir bölümünü dün Ankara'da düzenlenen programla açıkladı ve yerel seçim çalışmalarına hız verildi.

https://www.youtube.com/watch?v=UqDjdGP2ElE

Saadet Partisi, Ankara'da dün düzenlenen programda il ve ilçe belediye başkan adaylarını büyük bir bölümünü açıklaması sonrasında sosyal medya hesaplarında bir video yayınladı.

"Daha İyi Bir Yaşam Senin Hakkın" temalı videoda toplumun geniş kesimlerine önemli mesajlar verildi.

İşte Saadet Partisi'nin yayınladığı videoda verilen mesajlar şu şekilde:

"Asırlardır bu topraklardasın,
Sen bu toprakları vatan kılan Alparslan'ın evladısın,
Sen inancına sarılarak fetihlere yürüyen Sultan Fatih'in evladısın,
Sen tüm dünyaya adalet dağıtan tarihin evladısın,
Adalet en çok senin hakkın,
Bayrağına, inancına, işine dört elle sarılırsın,
Ama yine de önce sen unutulur önce sen yok sayılırsın, dertlerinle taleplerinle hatırlanmak senin hakkın,
Birileri edebiyatını yapar vatanı sevmenin,
Sen vatan edebiyatı ile ihale alıp dağıtan değil; vatanı sevmenin bedelini ödeyen tarafsın,
En ufak bir haksızlığa uğramamak senin hakkın,
Haram yiyenlerin sofrasını kuran değil, helal yiyenlerin hakkını koruyan bir irade senin hakkın,
Dişinden, tırnağından artırdığın evladının rızkından kestiğin vergi bir kuruşunu bile israf etmeyecek bir anlayış senin hakkın,
Yüksek kiralar da dayanılmaz acılar yaşamak değil makul kiralarda dayanıklı evlerde yaşamak senin hakkın,
Yapılıp bozulan kaldırımlara harcanan para senin,
İhalenin kime nasıl verildiği bilmek senin hakkın,
Oyunu aldıktan sonra sana sırtını dönen değil iş başına geldiğinde seninle sırt sırta veren bir yönetim senin hakkın,
Hayatını kolaylaştıran, şehrini güzelleştiren, emanetine sahip çıkan bir belediyecilik senin hakkın,
Her şehrin bir manzarası vardır, o manzaraya kaygıyla değil; umutla güvenle huzurla bakmak senin hakkın.
Daha iyi bir yaşamı senin hakkın..!"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve milletgazetesi27.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.