Prof. Dr. Haldun Göktaş’tan GAÜN’e ziyaret

Eğitim 04.03.2024 - 13:36, Güncelleme: 04.03.2024 - 13:36
 

Prof. Dr. Haldun Göktaş’tan GAÜN’e ziyaret

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkan Vekili Prof. Dr. Haldun Göktaş ile YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Arif Bilgin Gaziantep Üniversitesini (GAÜN) ziyaret etti.
GAÜN Senato Toplantı Odası’nda gerçekleşen toplantıda, YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. Haldun Göktaş ile YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Arif Bilgin, GAÜN üst yönetimi ve Gaziantep’teki kurum temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantıda, GAÜN’de yeni kurulacak programlar ve atılacak adımlar konuşuldu. Prof. Dr. Haldun Göktaş’tan GAÜN’e ziyaret YÖK BAŞKAN VEKİLİNDEN GAÜN’E ÖVGÜ YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. Haldun Göktaş toplantıda Rektör Prof. Dr. Arif Özaydın’dan üniversitede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı ve Gaziantep kurum temsilcileriyle kentte yükseköğrenim alanında yapılacaklar hakkında bilgi alış verişinde bulundu. Prof. Dr. Haldun Göktaş yaptığı konuşmada GAÜN’den övgüyle bahsederek, burada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Prof. Dr. Göktaş, “Gaziantep Üniversitesinde olmaktan mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum. Gaziantep Üniversitesi, 1970’lerin başından beri faaliyet gösteren, hem bölge için hem Türkiye için değerli bir üniversite. Gerek piyasada gerekse Gaziantep Üniversitesi mezunlarıyla çalışan birisi olarak Üniversitenin kalitesine şahit oldum.” dedi.
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkan Vekili Prof. Dr. Haldun Göktaş ile YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Arif Bilgin Gaziantep Üniversitesini (GAÜN) ziyaret etti.

GAÜN Senato Toplantı Odası’nda gerçekleşen toplantıda, YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. Haldun Göktaş ile YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Arif Bilgin, GAÜN üst yönetimi ve Gaziantep’teki kurum temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantıda, GAÜN’de yeni kurulacak programlar ve atılacak adımlar konuşuldu.

Prof. Dr. Haldun Göktaş’tan GAÜN’e ziyaret
YÖK BAŞKAN VEKİLİNDEN GAÜN’E ÖVGÜ

YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. Haldun Göktaş toplantıda Rektör Prof. Dr. Arif Özaydın’dan üniversitede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı ve Gaziantep kurum temsilcileriyle kentte yükseköğrenim alanında yapılacaklar hakkında bilgi alış verişinde bulundu.

Prof. Dr. Haldun Göktaş yaptığı konuşmada GAÜN’den övgüyle bahsederek, burada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Prof. Dr. Göktaş, “ Gaziantep Üniversitesinde olmaktan mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum. Gaziantep Üniversitesi, 1970’lerin başından beri faaliyet gösteren, hem bölge için hem Türkiye için değerli bir üniversite. Gerek piyasada gerekse Gaziantep Üniversitesi mezunlarıyla çalışan birisi olarak Üniversitenin kalitesine şahit oldum.” dedi.

Gaziantep HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve milletgazetesi27.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.