YENİ SEZON HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI

Gündem 01.08.2024 - 13:29
 

YENİ SEZON HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI

Gaziantep Futbol Takımı, yeni sezon öncesi Düzce’de gerçekleştirdiği kamp çalışmalarını sabah antrenmanıyla tamamladı.
Teknik Direktörü Selçuk İnan yönetiminde saat 10:00'da gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1 saat 20 dakika sürdü. Alanyaspor maçında forma giyen futbolcular özel program eşliğinde rejenerasyon çalışmaları yaparken, diğer futbolcularımız ısınma ve top kapma çalışmaları ile başladıkları antrenmanı, dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçla tamamladı. Gaziantep FK yeni transferleri Kenan Kodro, Stephen Bitok ve Enric Saborit takımla birlikte ilk antrenmanına katılırken, takım arkadaşları tarafından geleneksel hale gelen hoş geldin karşılaması yapıldı. Gaziantep FK bu antrenmanla birlikte Düzce Kampı'nı tamamladı ve üç günlük iznin ardından 5 Ağustos Pazartesi günü Gaziantep'te toplanarak Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında karşılaşacağı Sipay Bodrumspor maçı hazırlıklarına başlayacak. 
Gaziantep Futbol Takımı, yeni sezon öncesi Düzce’de gerçekleştirdiği kamp çalışmalarını sabah antrenmanıyla tamamladı.

Teknik Direktörü Selçuk İnan yönetiminde saat 10:00'da gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1 saat 20 dakika sürdü.

Alanyaspor maçında forma giyen futbolcular özel program eşliğinde rejenerasyon çalışmaları yaparken, diğer futbolcularımız ısınma ve top kapma çalışmaları ile başladıkları antrenmanı, dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçla tamamladı.

Gaziantep FK yeni transferleri Kenan Kodro, Stephen Bitok ve Enric Saborit takımla birlikte ilk antrenmanına katılırken, takım arkadaşları tarafından geleneksel hale gelen hoş geldin karşılaması yapıldı.

Gaziantep FK bu antrenmanla birlikte Düzce Kampı'nı tamamladı ve üç günlük iznin ardından 5 Ağustos Pazartesi günü Gaziantep'te toplanarak Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında karşılaşacağı Sipay Bodrumspor maçı hazırlıklarına başlayacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve milletgazetesi27.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.