Yaz tatili günleri azalıyor!

Eğitim 14.02.2024 - 14:37, Güncelleme: 14.02.2024 - 14:37
 

Yaz tatili günleri azalıyor!

Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) öğrencileri üzecek bir çalışma içerisinde olduğu bildirildi. Yeni düzenlemeye göre yaz tatili günlerinin sayısı azaltılarak 180 olan okul günü sayısı arttırılacak.
MEB, Kasım ve Nisan aylarındaki birer haftalık ara tatil uygulamasını devam ettirme kararı aldı. MEB'in 180 olan eğitim iş günü sayısını uzatacağı bildirildi. TATİL GÜNÜ SAYISI AZALACAK EĞİTİM ÖĞRETİM GÜNÜ SAYISI ARTACAK Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ara tatillerle ilgili herhangi bir değişiklik yapmadı. Kasım ve Nisan aylarındaki birer haftalık ara tatil uygulaması önümüzdeki yıllarda da devam edecek. MEB'in eğitim-öğretim yapılan okul iş günlerini uzatmak için bir çalışma hazırlığında olduğu bildirildi. Uygulamaya geçildiğinde yıl içinde öğrenciler daha uzun süre okula gidecek. MEB'in yeni düzenlemeyle, 180 olan eğitim-öğretim iş gününü 200 güne çıkarmayı hedeflediği bildirildi. Belirlenmiş takvime göre 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı, 9 Eylül 2024'te başlayacak. Gelecek Eğitim-Öğretim yılında toplam eğitim iş gününün yaz tatilinden kısılarak uzatılması planlanıyor.
Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) öğrencileri üzecek bir çalışma içerisinde olduğu bildirildi. Yeni düzenlemeye göre yaz tatili günlerinin sayısı azaltılarak 180 olan okul günü sayısı arttırılacak.

MEB, Kasım ve Nisan aylarındaki birer haftalık ara tatil uygulamasını devam ettirme kararı aldı. MEB'in 180 olan eğitim iş günü sayısını uzatacağı bildirildi.

TATİL GÜNÜ SAYISI AZALACAK EĞİTİM ÖĞRETİM GÜNÜ SAYISI ARTACAK
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ara tatillerle ilgili herhangi bir değişiklik yapmadı. Kasım ve Nisan aylarındaki birer haftalık ara tatil uygulaması önümüzdeki yıllarda da devam edecek.

MEB'in eğitim-öğretim yapılan okul iş günlerini uzatmak için bir çalışma hazırlığında olduğu bildirildi. Uygulamaya geçildiğinde yıl içinde öğrenciler daha uzun süre okula gidecek.

MEB'in yeni düzenlemeyle, 180 olan eğitim-öğretim iş gününü 200 güne çıkarmayı hedeflediği bildirildi.

Belirlenmiş takvime göre 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı, 9 Eylül 2024'te başlayacak.

Gelecek Eğitim-Öğretim yılında toplam eğitim iş gününün yaz tatilinden kısılarak uzatılması planlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve milletgazetesi27.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.