YASİN TEPE’DEN AÇIKLAMA: HABERLER ASILSIZDIR

Gündem 01.08.2024 - 13:24
 

YASİN TEPE’DEN AÇIKLAMA: HABERLER ASILSIZDIR

Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden alındığı söylenen Yasin Tepe, görevden alınmadığını, kendi istek ve arzusu istifa ettiğini açıkladı.
Konuya yönelik Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden açıklama geldi. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: ‘’İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Yasin Tepe’nin görevden alınması ile ilgili bazı basın ve yayın organlarında çıkan haberler, gerçeği yansıtmamaktadır. Müdürümüz, yaklaşık 5 yıldır yürütmüş olduğu il millî eğitim müdürlüğü görevinden kendi isteğiyle bakanlığımızdan affını talep etmiştir. Bunun dışında çıkan asılsız haberlere itibar edilmemesi kamuoyuna saygı ile duyurulur.’’
Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden alındığı söylenen Yasin Tepe, görevden alınmadığını, kendi istek ve arzusu istifa ettiğini açıkladı.

Konuya yönelik Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden açıklama geldi. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

‘’İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Yasin Tepe’nin görevden alınması ile ilgili bazı basın ve yayın organlarında çıkan haberler, gerçeği yansıtmamaktadır.

Müdürümüz, yaklaşık 5 yıldır yürütmüş olduğu il millî eğitim müdürlüğü görevinden kendi isteğiyle bakanlığımızdan affını talep etmiştir.

Bunun dışında çıkan asılsız haberlere itibar edilmemesi kamuoyuna saygı ile duyurulur.’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve milletgazetesi27.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.