Türkiye İşgalci İsrail'e ihracatı kısıtladığını duyurdu!

Gündem 09.04.2024 - 13:20
 

Türkiye İşgalci İsrail'e ihracatı kısıtladığını duyurdu!

İşgalci İsrail'in 6 ayı aşkın süredir Gazze Şeridi'nde yürüttüğü katliamlarından sonra, Ticaret Bakanlığı, 9 Nisan itibarıyla işgalci İsrail ile 54 ürün grubunda ihracatın kısıtlanacağını duyurdu.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, tarafından dün yapılan açıklamada  İşgalci İsrail'e yönelik yeni tedbir kararları aldıklarını duyurmuştu. Ticaret Bakanlığı, 9 Nisan itibarıyla İşgalci İsrail'e ihracatın kısıtlanacağını açıkladı. Alınan karar ile birlikte İşgalci İsrail yönelik kısıtlama kararı 54 ürün grubunu kapsıyor. TİCARET BAKANLIĞI TARAFINDAN YAPILAN AÇIKLAMA  İsrail'in, 7 Ekim 2023 tarihinden bu yana, 6 ayı aşkın süredir Gazze Şeridi'nde yürüttüğü ve ayrım gözetmeden masum Filistin halkına ve sivil yerleşim yerlerine yönelik topyekün katliamda hayatını kaybeden Filistinli kardeşlerimizin sayısı 33 binin, yaralı sayısı yüzbinlerin üzerindedir. Bunların büyük çoğunluğu kadın ve çocuklardan oluşmaktadır. Gazze Şeridi yerle bir olmuş, büyük bir yıkıma uğramıştır. Gazze Şeridi'nde hayata tutunmaya çalışan Filistin halkı, çağımızda benzeri görülmemiş biçimde açlıkla ve her türlü yoklukla mücadele etmekte, en temel gıda maddelerine, tıbbi yardım ve malzemeye ulaşmaları İsrail tarafından engellenmektedir. Açlıktan ölümler artmakta, salgın hastalıklar yayılmaktadır.
İşgalci İsrail'in 6 ayı aşkın süredir Gazze Şeridi'nde yürüttüğü katliamlarından sonra, Ticaret Bakanlığı, 9 Nisan itibarıyla işgalci İsrail ile 54 ürün grubunda ihracatın kısıtlanacağını duyurdu.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, tarafından dün yapılan açıklamada  İşgalci İsrail'e yönelik yeni tedbir kararları aldıklarını duyurmuştu. Ticaret Bakanlığı, 9 Nisan itibarıyla İşgalci İsrail'e ihracatın kısıtlanacağını açıkladı. Alınan karar ile birlikte İşgalci İsrail yönelik kısıtlama kararı 54 ürün grubunu kapsıyor.

TİCARET BAKANLIĞI TARAFINDAN YAPILAN AÇIKLAMA 
İsrail'in, 7 Ekim 2023 tarihinden bu yana, 6 ayı aşkın süredir Gazze Şeridi'nde yürüttüğü ve ayrım gözetmeden masum Filistin halkına ve sivil yerleşim yerlerine yönelik topyekün katliamda hayatını kaybeden Filistinli kardeşlerimizin sayısı 33 binin, yaralı sayısı yüzbinlerin üzerindedir. Bunların büyük çoğunluğu kadın ve çocuklardan oluşmaktadır. Gazze Şeridi yerle bir olmuş, büyük bir yıkıma uğramıştır.

Gazze Şeridi'nde hayata tutunmaya çalışan Filistin halkı, çağımızda benzeri görülmemiş biçimde açlıkla ve her türlü yoklukla mücadele etmekte, en temel gıda maddelerine, tıbbi yardım ve malzemeye ulaşmaları İsrail tarafından engellenmektedir. Açlıktan ölümler artmakta, salgın hastalıklar yayılmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve milletgazetesi27.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.