Şimşek iş dünyası ile buluştu!

Dünya 07.03.2024 - 16:55, Güncelleme: 07.03.2024 - 16:55
 

Şimşek iş dünyası ile buluştu!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, DT Şehitkamil Sahnesi’nde düzenlenen Ekonomi İstişare ve Bilgilendirme Toplantısına katıldı. Bakan Şimşek toplantıda sunum yaptı, iş dünyasının beklenti ve taleplerini dinledi.
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Gaziantep’e geldi. Dün sabah saatlerinde iş dünyası ile DT Şehitkamil Sahnesi’nde bir araya gelen Bakan Şimşek, talepleri ve sorunları dinledi, önemli açıklamalarda bulundu. Geniş katılımı toplantı basına kapalı olarak gerçekleşirken, Bakan Şimşek’in iş dünyasına önemli mesajlar verdiği öğrenildi. Şimşek iş dünyası ile buluştu! KRİTİK TOPLANTI TÜRKİYE’NİN LOKOMOTİFİ Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, ‘’Gaziantep'imizde Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Mehmet Şimşek ile beraber şehrimizin iş insanlarıyla bir araya geldik. Bir sanayi ve ticaret şehri olan Gaziantep'imiz üretimi ile sanayisi ile Türkiye'nin lokomotifi olmaya devam edecek. Biz şehrimizdeki bu ekosistemi birlikte daha da ileri götürecek şehrimizi daha da kalkındıracak ve geliştireceğiz’’ ifadelerini kullandı.
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, DT Şehitkamil Sahnesi’nde düzenlenen Ekonomi İstişare ve Bilgilendirme Toplantısına katıldı. Bakan Şimşek toplantıda sunum yaptı, iş dünyasının beklenti ve taleplerini dinledi.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Gaziantep’e geldi. Dün sabah saatlerinde iş dünyası ile DT Şehitkamil Sahnesi’nde bir araya gelen Bakan Şimşek, talepleri ve sorunları dinledi, önemli açıklamalarda bulundu. Geniş katılımı toplantı basına kapalı olarak gerçekleşirken, Bakan Şimşek’in iş dünyasına önemli mesajlar verdiği öğrenildi.

Şimşek iş dünyası ile buluştu! KRİTİK TOPLANTI
TÜRKİYE’NİN LOKOMOTİFİ

Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, ‘’Gaziantep'imizde Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Mehmet Şimşek ile beraber şehrimizin iş insanlarıyla bir araya geldik. Bir sanayi ve ticaret şehri olan Gaziantep'imiz üretimi ile sanayisi ile Türkiye'nin lokomotifi olmaya devam edecek. Biz şehrimizdeki bu ekosistemi birlikte daha da ileri götürecek şehrimizi daha da kalkındıracak ve geliştireceğiz’’ ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve milletgazetesi27.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.