Karamollaoğlu’ndan ‘Kamuda Tasarruf Paketi’ne eleştiri

Gündem 16.05.2024 - 11:45
 

Karamollaoğlu’ndan ‘Kamuda Tasarruf Paketi’ne eleştiri

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tarafından kamuoyuna açıklanan Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi'ne ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tarafından kamuoyuna açıklanan Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi'ne ilişkin "Açıklanan tasarruf paketi tam bir hayal kırıklığı doğurmuştur. Makam arabalarından taviz vermek istemeyen iktidar mensubu belediyeler, birkaç gün öncesinden kiraladıkları lüks araçlardan bile vazgeçme faziletini gösterememişlerdir. Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu demekten kendimizi alamıyoruz" ifadelerini kullandı.  Karamollaoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şunları kaydetti: “22 yıldır yolsuzlukla, faiz lobilerini beslemekle ve rant ekonomisiyle temayüz eden iktidar, şimdi göstermelik bir tasarruf paketini aziz milletimizin önüne koymaktadır. Daha düne kadar seçim çalışmalarını bile devlet bütçesinden karşılamaktan çekinmeyenlerin bugün tasarruftan bahsetmesi samimiyetsizliktir. Açıklanan tasarruf paketi tam bir hayal kırıklığı doğurmuştur. Makam arabalarından taviz vermek istemeyen iktidar mensubu belediyeler, birkaç gün öncesinden kiraladıkları lüks araçlardan bile vazgeçme faziletini gösterememişlerdir. Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu demekten kendimizi alamıyoruz.”
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tarafından kamuoyuna açıklanan Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi'ne ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tarafından kamuoyuna açıklanan Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi'ne ilişkin "Açıklanan tasarruf paketi tam bir hayal kırıklığı doğurmuştur. Makam arabalarından taviz vermek istemeyen iktidar mensubu belediyeler, birkaç gün öncesinden kiraladıkları lüks araçlardan bile vazgeçme faziletini gösterememişlerdir. Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu demekten kendimizi alamıyoruz" ifadelerini kullandı. 

Karamollaoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

“22 yıldır yolsuzlukla, faiz lobilerini beslemekle ve rant ekonomisiyle temayüz eden iktidar, şimdi göstermelik bir tasarruf paketini aziz milletimizin önüne koymaktadır. Daha düne kadar seçim çalışmalarını bile devlet bütçesinden karşılamaktan çekinmeyenlerin bugün tasarruftan bahsetmesi samimiyetsizliktir. Açıklanan tasarruf paketi tam bir hayal kırıklığı doğurmuştur. Makam arabalarından taviz vermek istemeyen iktidar mensubu belediyeler, birkaç gün öncesinden kiraladıkları lüks araçlardan bile vazgeçme faziletini gösterememişlerdir. Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu demekten kendimizi alamıyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve milletgazetesi27.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.