IPARD destekleri bilgilendirme toplantısı GTB'de gerçekleştirildi

Gündem 01.03.2024 - 16:05
 

IPARD destekleri bilgilendirme toplantısı GTB'de gerçekleştirildi

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından, Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) ev sahipliğinde "IPARD Destekleri Bilgilendirme Toplantısı" gerçekleştirildi.
GTB üyesi işletme temsilcilerinin yanı sıra çiftçi ve yatırımcıların katıldığı toplantıda, IPARD programı kapsamında desteklenecek sektörler, yararlanma koşulları, destek limitleri ve proje süreçleriyle ilgili bilgiler verildi. Toplantının açılışında konuşan GTB Genel Sekreteri Özgür Bayram, IPARD desteklerinin kırsal kalkınmada önemli yatırımların hayata kazandırılmasına, tarım ve gıda sektörlerinin gelişmesine kaktı sunduğunu söyledi. Gaziantep’in daha önceleri IPARD desteklerinden yararlanamayan iller arasında olduğunu ancak IPARD 3 Programı döneminde bu durumun 81 ili kapsayacak şekilde genişletildiğini kaydeden Bayram, üretim şehri Gaziantep’in bu desteklerden en verimli şekilde yararlanmasını istediklerini ifade etti.
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından, Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) ev sahipliğinde "IPARD Destekleri Bilgilendirme Toplantısı" gerçekleştirildi.

GTB üyesi işletme temsilcilerinin yanı sıra çiftçi ve yatırımcıların katıldığı toplantıda, IPARD programı kapsamında desteklenecek sektörler, yararlanma koşulları, destek limitleri ve proje süreçleriyle ilgili bilgiler verildi.

Toplantının açılışında konuşan GTB Genel Sekreteri Özgür Bayram, IPARD desteklerinin kırsal kalkınmada önemli yatırımların hayata kazandırılmasına, tarım ve gıda sektörlerinin gelişmesine kaktı sunduğunu söyledi.

Gaziantep’in daha önceleri IPARD desteklerinden yararlanamayan iller arasında olduğunu ancak IPARD 3 Programı döneminde bu durumun 81 ili kapsayacak şekilde genişletildiğini kaydeden Bayram, üretim şehri Gaziantep’in bu desteklerden en verimli şekilde yararlanmasını istediklerini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve milletgazetesi27.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.