DELFEROĞLU BAKLAVA GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE AÇILDI

Gündem 06.10.2024 - 11:44
 

DELFEROĞLU BAKLAVA GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE AÇILDI

25. yıllık tecrübeli ustalar tarafından tecrübeli ellerde üretilen , birbirinden lezzetli bol ürün çeşitleri ile Delferoğlu baklavaları Çetinkaya civarı Ali Fuat Cebesoy bulvarında görkemli bir tören ile dualarla açıldı.
Delferoğlu baklavaların açılış törenine  siyaset ve iş dünyasından bir çok önemli isimler ve sektör temsilcileri  katıldı. Palyaço gösterileri ve müzik dinletisinin ardından yapılan kurdele kesimi ile hizmete giren Delferoğlu baklavalarının açılışına katılan misafirlere baklava, kurabiye ve limonata ikram edilirken ürünler açılışa katılanlar tarafından tam not aldı. FARUK CIG :  1. SINIF BAKLAVANIN BİR ÇOK ÇEŞİDİ  BULUNMAKTADIR. Faruk  Cıg ve Murat Ertürk ortaklar tarafından açılan işletme hakkında  bilgi  veren  Faruk Çıg ‘’ 25 yıldır bu sektörün içinde bulunmaktayım Gaziantep ve İstanbul da hep baklava tatlı işleri ile ilgilendim burada da ortağım Murat Ertürk ,ile birlikte   bu işyerini açmış bulunmaktayız bizler birinci sınıf   ve organik ürünler kullanarak tamamında sade yağ kullandığımız baklava çeşitlerini birinci kalite sunmaktayız. Normal, kare baklava şöbiyet, havuç dilimi fıstık sarma ve burmalı kadayıf,  fıstıklı kurabiye olmak üzere birbirinden leziz çok çeşit ,ile burada haftanın yedi günü sabah  8 ila akşam 23 saatleri arasında hizmet vermekteyiz. YÖRESEL ÜRÜNLER VE BAHARAT ÇEŞİTLERİ Delferoğlu baklava ortaklarından Murat Ertürk de açıklamasında ‘’ özellikle il dişından gelen müşterilerimizin baklavanın yanında memleketlerine götürdükleri Gaziantep’e özgü cevizli sucuk ve fıstıklı muska ile Gaziantep e ait doğal bir şekilde yapılmış olan salça çeşitleri ve birbirinden farklı özel  Delferoğlu markası ile baharat çeşitlerimizi   de yerli ve yabancı misafirlerin beğenisine sunaktayız  ZELİHA BULUT : AÇILIŞA ÖZEL % 27  İNDİRİM  Delferoğlu baklavaları koordinatörü ve Genel Müdürü Zeliha Bulut da açılış sonrası yaptığı açıklamasında ‘’ Günlerdir bu açılımızın  en güzel şekilde olması için çaba sarf ediyorduk çok güzel ve geniş katılımlı açılış gerçekleştirdik bunun  neticesinde açılışımıza  özel olarak Gaziantep in plakası ve kodu olan 27 yi baz alarak baklava çeşitlerimizde ay sonuna kadar % 27 indirim yapıyoruz tüm halkımızı bu leziz ürünlerimizi indirimli fiyatlarımız   ile tatmaya bekliyoruz., İş yerimizdeki satışımız dışında yurdumuzun her tarafına bu güzel ürünlerimizi kargo ile müşterilerimize ulaştırmaktayız baklava çeşitleri dışında yaş üzüm pekmezi ile yapılan cevizli sucuk, muska ve baharat çeşitlerimizde  de iddialıyız ‘’ dedi.  İLETİŞİM 0850 259 2790----0 532 064 90 22  Mücahitler Mahallesi, Ali Fuat Cebesoy  Bulv. NO 68/A Şehitkamil/GAZİANTEP  
25. yıllık tecrübeli ustalar tarafından tecrübeli ellerde üretilen , birbirinden lezzetli bol ürün çeşitleri ile Delferoğlu baklavaları Çetinkaya civarı Ali Fuat Cebesoy bulvarında görkemli bir tören ile dualarla açıldı.

Delferoğlu baklavaların açılış törenine  siyaset ve iş dünyasından bir çok önemli isimler ve sektör temsilcileri  katıldı. Palyaço gösterileri ve müzik dinletisinin ardından yapılan kurdele kesimi ile hizmete giren Delferoğlu baklavalarının açılışına katılan misafirlere baklava, kurabiye ve limonata ikram edilirken ürünler açılışa katılanlar tarafından tam not aldı.


FARUK CIG :  1. SINIF BAKLAVANIN BİR ÇOK ÇEŞİDİ  BULUNMAKTADIR.
Faruk  Cıg ve Murat Ertürk ortaklar tarafından açılan işletme hakkında  bilgi  veren  Faruk Çıg ‘’ 25 yıldır bu sektörün içinde bulunmaktayım Gaziantep ve İstanbul da hep baklava tatlı işleri ile ilgilendim burada da ortağım Murat Ertürk ,ile birlikte   bu işyerini açmış bulunmaktayız bizler birinci sınıf   ve organik ürünler kullanarak tamamında sade yağ kullandığımız baklava çeşitlerini birinci kalite sunmaktayız.
Normal, kare baklava şöbiyet, havuç dilimi fıstık sarma ve burmalı kadayıf,  fıstıklı kurabiye olmak üzere birbirinden leziz çok çeşit ,ile burada haftanın yedi günü sabah  8 ila akşam 23 saatleri arasında hizmet vermekteyiz.


YÖRESEL ÜRÜNLER VE BAHARAT ÇEŞİTLERİ
Delferoğlu baklava ortaklarından Murat Ertürk de açıklamasında ‘’ özellikle il dişından gelen müşterilerimizin baklavanın yanında memleketlerine götürdükleri Gaziantep’e özgü cevizli sucuk ve fıstıklı muska ile Gaziantep e ait doğal bir şekilde yapılmış olan salça çeşitleri ve birbirinden farklı özel  Delferoğlu markası ile baharat çeşitlerimizi   de yerli ve yabancı misafirlerin beğenisine sunaktayız 


ZELİHA BULUT : AÇILIŞA ÖZEL % 27  İNDİRİM 
Delferoğlu baklavaları koordinatörü ve Genel Müdürü Zeliha Bulut da açılış sonrası yaptığı açıklamasında ‘’ Günlerdir bu açılımızın  en güzel şekilde olması için çaba sarf ediyorduk çok güzel ve geniş katılımlı açılış gerçekleştirdik bunun  neticesinde açılışımıza  özel olarak Gaziantep in plakası ve kodu olan 27 yi baz alarak baklava çeşitlerimizde ay sonuna kadar % 27 indirim yapıyoruz tüm halkımızı bu leziz ürünlerimizi indirimli fiyatlarımız   ile tatmaya bekliyoruz.,
İş yerimizdeki satışımız dışında yurdumuzun her tarafına bu güzel ürünlerimizi kargo ile müşterilerimize ulaştırmaktayız baklava çeşitleri dışında yaş üzüm pekmezi ile yapılan cevizli sucuk, muska ve baharat çeşitlerimizde  de iddialıyız ‘’ dedi. 


İLETİŞİM
0850 259 2790----0 532 064 90 22 
Mücahitler Mahallesi, Ali Fuat Cebesoy  Bulv. NO 68/A
Şehitkamil/GAZİANTEP

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve milletgazetesi27.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.