KENT KONSEYİ HEMŞERİ DERNEKLERİ VE MUHTARLARI BİR ARAYA GETİRDİ

Gündem 06.10.2024 - 11:34
 

KENT KONSEYİ HEMŞERİ DERNEKLERİ VE MUHTARLARI BİR ARAYA GETİRDİ

HUZEYFE DURMAZ VE AHMET TİTİZ YENİ ÇALIŞMA GRUBUNU OLUŞTURDU
  Kent Konseyi Hemşeri Dernekleri ve Mahalle Muhtarları Çalışma Grubu Başkanlığına Hemşeri Derneklerini temsilen Huzeyfe Durmaz, Muhtarları temsilen Başkan yardımcısı Ahmet Titiz seçildi.   6 Dönem Gaziantep Kent Konseyi  Başkanı Erdem Güzelbey  başkanlığında Hemşeri Dernekleri ve Mahalle Muhtarları Çalışma Grubu ilk seçimli toplantısı Hemşeri Dernekleri Başkanları ve Mahalle Muhtarlarının katılımıyla gerçekleşti. Divan başkanlığını Erdem Güzelbey, Yürütme Kurulu üyeleri Dr. Mehmet Berk ve Aslı Ölçal yaptı. Gaziantep Kent Konseyi Başkanı Erdem Güzelbey 6. Seçimli  toplantısında yaptığı konuşmasında "Hemşeri Dernekleri ve muhtarlıklarımızı ilk defa bir araya gelerek şehrimizin sorunlarını çözme noktasında hemşeri dernekleri ve muhtarlıklarımızı birleştirdik hayırlı ve uğurlu olsun. Kentimizin başlıca önemli sorunları olan Temizlik, Sağlık, Okul , Park alanları ,ulaşım, Güvenlik ve Mobesa, Suriyeli mültecilerin yoğunluğu, çözümünü hızlı bir şekilde yapılmasına sizlerin destekleriyle etki sağlamaktır." dedi. Çalışma Grubu olarak tek aday olan Hemşeri Derneklerini temsilen Huzeyfe Durmaz Başkan olarak seçildi. Muhtarları temsilen Başkan yardımcısı Ahmet Titiz seçilirken Sekreterliğe Yeter Eyyupoğlu, diğer başkan yardımcılıklarına ise   Ali Avcı, Metin Çelik, Gül Yıldız Bozgeyik seçildiler.
HUZEYFE DURMAZ VE AHMET TİTİZ YENİ ÇALIŞMA GRUBUNU OLUŞTURDU

 

Kent Konseyi Hemşeri Dernekleri ve Mahalle Muhtarları Çalışma Grubu Başkanlığına Hemşeri Derneklerini temsilen Huzeyfe Durmaz, Muhtarları temsilen Başkan yardımcısı Ahmet Titiz seçildi.

 

6 Dönem Gaziantep Kent Konseyi  Başkanı Erdem Güzelbey  başkanlığında Hemşeri Dernekleri ve Mahalle Muhtarları Çalışma Grubu ilk seçimli toplantısı Hemşeri Dernekleri Başkanları ve Mahalle Muhtarlarının katılımıyla gerçekleşti.

Divan başkanlığını Erdem Güzelbey, Yürütme Kurulu üyeleri Dr. Mehmet Berk ve Aslı Ölçal yaptı.

Gaziantep Kent Konseyi Başkanı Erdem Güzelbey 6. Seçimli  toplantısında yaptığı konuşmasında "Hemşeri Dernekleri ve muhtarlıklarımızı

ilk defa bir araya gelerek şehrimizin sorunlarını çözme noktasında hemşeri dernekleri ve muhtarlıklarımızı birleştirdik hayırlı ve uğurlu olsun. Kentimizin başlıca önemli sorunları olan Temizlik, Sağlık, Okul , Park alanları ,ulaşım, Güvenlik ve Mobesa, Suriyeli mültecilerin yoğunluğu, çözümünü hızlı bir şekilde yapılmasına sizlerin destekleriyle etki sağlamaktır." dedi.

Çalışma Grubu olarak tek aday olan Hemşeri Derneklerini temsilen Huzeyfe Durmaz Başkan olarak seçildi. Muhtarları temsilen Başkan yardımcısı Ahmet Titiz seçilirken Sekreterliğe Yeter Eyyupoğlu, diğer başkan yardımcılıklarına ise   Ali Avcı, Metin Çelik, Gül Yıldız Bozgeyik seçildiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve milletgazetesi27.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.