Nizip Belediyesi’nin kırsaldaki hizmetleri sürüyor

Dünya 09.07.2024 - 09:51, Güncelleme: 09.07.2024 - 09:51
 

Nizip Belediyesi’nin kırsaldaki hizmetleri sürüyor

Merkez ve kırsal mahalle ayrımı yapmadan hizmetlerine devam eden Nizip Belediyesi kırsal mahallerde başlatmış olduğu yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.
Belediye Başkanı Ali Doğan’ın talimatları doğrultusunda merkez ve kırsaldaki yol açma ve stabilize malzeme serim çalışmalarına devam eden Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kocatepe Mahallesinde yol düzenleme ve stabilize malzeme serim çalışması, Söğütlü ve Tatlıcak Mahallelerinde arazi yolu açma çalışması gerçekleştirdi. Bölgelerdeki çiftçiler arazilerine daha da kolay ulaşsın ve zorluk yaşamasın, olası bir yangında itfaiye ekiplerinin müdahalesi kolaylaşsın diye başlatılan yol açma ve düzenleme çalışmalarının ihtiyaç duyulan tüm bölgelerde yapılacağı belirtildi.
Merkez ve kırsal mahalle ayrımı yapmadan hizmetlerine devam eden Nizip Belediyesi kırsal mahallerde başlatmış olduğu yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye Başkanı Ali Doğan’ın talimatları doğrultusunda merkez ve kırsaldaki yol açma ve stabilize malzeme serim çalışmalarına devam eden Fen İşleri Müdürlüğü ekipleriKocatepe Mahallesinde yol düzenleme ve stabilize malzeme serim çalışması, Söğütlü ve Tatlıcak Mahallelerinde arazi yolu açma çalışması gerçekleştirdi.

Bölgelerdeki çiftçiler arazilerine daha da kolay ulaşsın ve zorluk yaşamasın, olası bir yangında itfaiye ekiplerinin müdahalesi kolaylaşsın diye başlatılan yol açma ve düzenleme çalışmalarının ihtiyaç duyulan tüm bölgelerde yapılacağı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve milletgazetesi27.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.