Hem eğitim hem üretim!

Ekonomi 22.02.2024 - 10:01, Güncelleme: 22.02.2024 - 10:01
 

Hem eğitim hem üretim!

GAHİB Halıcılık ve Dış Ticaret Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, halı, ekmek ve yemek üretim tesisleri ile modern fabrikaları andırıyor.
Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın, Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği (GAHİB) Başkanı Zeynal Abidin Kaplan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri GAHİB Halıcılık ve Dış Ticaret Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti. Hem eğitim hem üretim! FABRİKA GİBİ OKUL GAHİB Halıcılık ve Dış Ticaret Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Murat Yeğin, Rektör Arif Özaydın, GAHİB Başkanı Kaplan ve beraberindekilere okulun halı üretim tesisleri, ekmek üretim tesisleri, mutfağı ve atölyelerini gezdirerek, yapılan üretimlerle ilgili bilgi verdi.  Rektör Özaydın, Başkan Kaplan ve beraberindekiler öğrencilerin dokuduğu halıları ve üretilen ekmekleri inceledi. Fırından yeni çıkmış ekmeklerin tadına da bakan Rektör Özaydın ve beraberindekiler, öğrencilerin üretimlerini son derece başarılı buldu.
GAHİB Halıcılık ve Dış Ticaret Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, halı, ekmek ve yemek üretim tesisleri ile modern fabrikaları andırıyor.

Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın, Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği (GAHİB) Başkanı Zeynal Abidin Kaplan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri GAHİB Halıcılık ve Dış Ticaret Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti.

Hem eğitim hem üretim!
FABRİKA GİBİ OKUL

GAHİB Halıcılık ve Dış Ticaret Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Murat Yeğin, Rektör Arif Özaydın, GAHİB Başkanı Kaplan ve beraberindekilere okulun halı üretim tesisleri, ekmek üretim tesisleri, mutfağı ve atölyelerini gezdirerek, yapılan üretimlerle ilgili bilgi verdi.  Rektör Özaydın, Başkan Kaplan ve beraberindekiler öğrencilerin dokuduğu halıları ve üretilen ekmekleri inceledi. Fırından yeni çıkmış ekmeklerin tadına da bakan Rektör Özaydın ve beraberindekiler, öğrencilerin üretimlerini son derece başarılı buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve milletgazetesi27.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.