Gazze'de direniş devam ediyor!

Gündem 29.04.2024 - 13:03
 

Gazze'de direniş devam ediyor!

Filistin direniş güçleri savaşın harap ettiği kıyı şeridinde İsrail işgal güçlerine kayıplar verdirmeye devam ederken, Gazze Şeridi'nin orta kesimindeki bir savaş bölgesinde en az üç İsrail askeri öldürüldü ve yaklaşık bir düzine asker de yaralandı.
İsrail medyası, öldürülen üç yedek askerin İsrail Ordusu'nun 99. Tümeni mensupları olduğunu bildirdi. Gazze'nin kuzeyi ile güneyini ayıran Netzarim kontrol noktasında gerçekleştirilen operasyonda 3 asker öldürüldü 11 asker ise ağır yaralandı. İsrail askerlerinin bir kısmının helikopterlerle tahliye edildiği, bazılarının ise sahada tedavi altına alındığı bildirildi. Filistin direniş grubu Hamas'ın askeri kanadı El Kassam Tugayları, İsrail'in Netzarim'deki komuta merkezini ağır kalibreli havan toplarıyla hedef aldığını duyurdu. İsrail ordusu, Gazze'ye yönelik kara harekâtının başlamasından bu yana askerleri arasında yaklaşık 260 kişinin öldüğünü doğruladı. 30 İsrailli yedek paraşütçü Refah'ta savaşmayı reddetti Bu arada, en az 30 İsrailli yedek paraşütçü askeri, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah'a yapılması planlanan kara saldırısına katılma çağrılarına yanıt vermeyi reddetti. İsrailli Kanal 12, yedek askerlerin görevlerini yerine getiremeyeceklerini düşündüklerini bildirdi. İsrail'in Refah'ı işgal etmesi planlandığı yönündeki uluslararası uyarılara rağmen İsrail ordusu, 1,4 milyondan fazla yerinden edilmiş Filistinliye ev sahipliği yapan şehre saldırmaya devam etmekte ısrar ediyor.
Filistin direniş güçleri savaşın harap ettiği kıyı şeridinde İsrail işgal güçlerine kayıplar verdirmeye devam ederken, Gazze Şeridi'nin orta kesimindeki bir savaş bölgesinde en az üç İsrail askeri öldürüldü ve yaklaşık bir düzine asker de yaralandı.

İsrail medyası, öldürülen üç yedek askerin İsrail Ordusu'nun 99. Tümeni mensupları olduğunu bildirdi. Gazze'nin kuzeyi ile güneyini ayıran Netzarim kontrol noktasında gerçekleştirilen operasyonda 3 asker öldürüldü 11 asker ise ağır yaralandı.

İsrail askerlerinin bir kısmının helikopterlerle tahliye edildiği, bazılarının ise sahada tedavi altına alındığı bildirildi. Filistin direniş grubu Hamas'ın askeri kanadı El Kassam Tugayları, İsrail'in Netzarim'deki komuta merkezini ağır kalibreli havan toplarıyla hedef aldığını duyurdu. İsrail ordusu, Gazze'ye yönelik kara harekâtının başlamasından bu yana askerleri arasında yaklaşık 260 kişinin öldüğünü doğruladı.

30 İsrailli yedek paraşütçü Refah'ta savaşmayı reddetti

Bu arada, en az 30 İsrailli yedek paraşütçü askeri, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah'a yapılması planlanan kara saldırısına katılma çağrılarına yanıt vermeyi reddetti. İsrailli Kanal 12, yedek askerlerin görevlerini yerine getiremeyeceklerini düşündüklerini bildirdi.

İsrail'in Refah'ı işgal etmesi planlandığı yönündeki uluslararası uyarılara rağmen İsrail ordusu, 1,4 milyondan fazla yerinden edilmiş Filistinliye ev sahipliği yapan şehre saldırmaya devam etmekte ısrar ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve milletgazetesi27.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.