Gaziantep'te mercek operasyonu

Asayiş 26.02.2024 - 16:59, Güncelleme: 26.02.2024 - 16:59
 

Gaziantep'te mercek operasyonu

Gaziantep'te Jandarma tarafından kaçakçılıkla mücadeleye yönelik yurt genelinde 6 ayrı ikamette yapılan operasyonlarda çok sayıda ruhsatsız silah ele geçirilirken olayla ilgili 1 kişi tutuklandı,5 kişi serbest bırakıldı.
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada; "Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca, yurt genelinde kaçakçılıkla mücadeleye yönelik düzenlenen “Mercek” operasyonları kapsamında, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen fiziki ve teknik takip sonucunda, Oğuzeli, Şahinbey, Nizip ve İslahiye ilçelerinde O.B., M.B., A.U. M.A.Y., A.G. ve M.Ş. isimli şahıslara ait ev ve işyerlerinde uzun namlulu silah ve tabancaların olduğunun tespit edilmesi üzerine bahse konu adreslere yapılan operasyonlarda; - 11 adet Ruhsatsız Tabanca, - 3 adet Ruhsatsız Av Tüfeği, - 22 adet Şarjör, - 85 adet Tabanca Fişeği, - 1 adet Cep Telefonu, - 1 adet Suça Konu Not Defteri ele geçirilmiştir. Şüpheli şahıslardan M.Ş. sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edilmiş, O.B., M.B., A.U. M.A.Y. ve A.G. isimli (5) şüpheli şahıs ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır." ifadelerine yer verildi denildi.
Gaziantep'te Jandarma tarafından kaçakçılıkla mücadeleye yönelik yurt genelinde 6 ayrı ikamette yapılan operasyonlarda çok sayıda ruhsatsız silah ele geçirilirken olayla ilgili 1 kişi tutuklandı,5 kişi serbest bırakıldı.

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada;

"Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca, yurt genelinde kaçakçılıkla mücadeleye yönelik düzenlenen “Mercek” operasyonları kapsamında, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen fiziki ve teknik takip sonucunda, Oğuzeli, Şahinbey, Nizip ve İslahiye ilçelerinde O.B., M.B., A.U. M.A.Y., A.G. ve M.Ş. isimli şahıslara ait ev ve işyerlerinde uzun namlulu silah ve tabancaların olduğunun tespit edilmesi üzerine bahse konu adreslere yapılan operasyonlarda;
- 11 adet Ruhsatsız Tabanca,
- 3 adet Ruhsatsız Av Tüfeği,
- 22 adet Şarjör,
- 85 adet Tabanca Fişeği,
- 1 adet Cep Telefonu,
- 1 adet Suça Konu Not Defteri ele geçirilmiştir.
Şüpheli şahıslardan M.Ş. sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edilmiş, O.B., M.B., A.U. M.A.Y. ve A.G. isimli (5) şüpheli şahıs ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır." ifadelerine yer verildi denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve milletgazetesi27.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.