Gaziantep'te Jandarmadan şok uygulama!

Gündem 13.02.2024 - 09:52
 

Gaziantep'te Jandarmadan şok uygulama!

Gaziantep'te İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından yapılan uygulamada durdurulan yolcu otobüsünde bir yolcunun valizinde uyuşturucu ele geçirildi.
Gaziantep Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, "Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca, uyuşturucu ve uyarıcı madde ile mücadeleye yönelik Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Nurdağı ilçesinde Huzur ve Güven Uygulaması kapsamında icra edilen Yol Emniyet ve Kontrol devriyesi sırasında kontrol amacıyla durdurulan yolcu otobüsünde yapılan adli arama sonucunda E.G. isimli yolcuya ait valizde 2 kg 600 gr Skunk maddesi ele geçirilmiş, şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şüpheli şahıs, sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir. Gaziantep'te Jandarmadan şok uygulama!  Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca halkımızın huzur ve güvenliği için uyuşturucuyla mücadeleye yönelik çalışmalara 7/24 aralıksız devam edilmektedir.  Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadeleri. yer aldı.
Gaziantep'te İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından yapılan uygulamada durdurulan yolcu otobüsünde bir yolcunun valizinde uyuşturucu ele geçirildi.

Gaziantep Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, " Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca, uyuşturucu ve uyarıcı madde ile mücadeleye yönelik Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Nurdağı ilçesinde Huzur ve Güven Uygulaması kapsamında icra edilen Yol Emniyet ve Kontrol devriyesi sırasında kontrol amacıyla durdurulan yolcu otobüsünde yapılan adli arama sonucunda E.G. isimli yolcuya ait valizde 2 kg 600 gr Skunk maddesi ele geçirilmiş, şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.
Şüpheli şahıs, sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir.

Gaziantep'te Jandarmadan şok uygulama! 

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca halkımızın huzur ve güvenliği için uyuşturucuyla mücadeleye yönelik çalışmalara 7/24 aralıksız devam edilmektedir. 


Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadeleri. yer aldı.

Gaziantep HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve milletgazetesi27.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.