Gaziantep FK'nın yeni sezon formaları belirlendi 

Spor 30.07.2024 - 10:57, Güncelleme: 30.07.2024 - 10:57
 

Gaziantep FK'nın yeni sezon formaları belirlendi 

Gaziantep Futbol Kulübü'nün, Trendyol Süper Lig 2024-2025 sezonunda giyeceği yeni formaları tanıtıldı.
Bu sezon için üç yeni forma tasarlandı ve taraftarların beğenisine sunuldu. İç saha forması, klasik çubuklu deseniyle dikkat çekerken, kırmızı beyaz çizgili ve gold detaylı siyah forma oldukça şık bir görünüm sunuyor. Beyaz formada ise geçmişimizden gelen kırmızı siyah dama modeli tercih edildi. Formaların üretimi kısa süre içinde tamamlanacak ve GFK STORE internet sitesi ile mağazalarında satışa sunulacaktır.
Gaziantep Futbol Kulübü'nün, Trendyol Süper Lig 2024-2025 sezonunda giyeceği yeni formaları tanıtıldı.

Bu sezon için üç yeni forma tasarlandı ve taraftarların beğenisine sunuldu. İç saha forması, klasik çubuklu deseniyle dikkat çekerken, kırmızı beyaz çizgili ve gold detaylı siyah forma oldukça şık bir görünüm sunuyor. Beyaz formada ise geçmişimizden gelen kırmızı siyah dama modeli tercih edildi.

Formaların üretimi kısa süre içinde tamamlanacak ve GFK STORE internet sitesi ile mağazalarında satışa sunulacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve milletgazetesi27.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.