Gaziantep FK Bryan Acosta İle Anlaştı!

Spor 15.01.2024 - 16:39, Güncelleme: 15.01.2024 - 16:39
 

Gaziantep FK Bryan Acosta İle Anlaştı!

Gaziantep Futbol Kulübü MLS Ligi takımlarından Portland forması giyen başarılı orta saha oyuncusu Bryan Acosta ile sezon sonuna kadar anlaşmaya vardı.
Kulüpten yapılan açıklana ‘‘ Gaziantep Futbol Kulübümüz, son olarak MLS Ligi takımlarından Portland forması giyen başarılı orta saha oyuncusu Bryan Acosta ile sezon sonuna kadar anlaşmaya varmıştır.  Yeni transferimiz Bryan Acosta, kulüp başkanımız Memik Yılmaz’ın da katıldığı imza töreniyle birlikte resmi sözleşmeye imza attı.  Bryan Acosta’ya kulübümüze hoş geldin diyor, armamız altında üstün başarılar diliyoruz.  Bryan Acosta kimdir?   24 Ksım 1993 yılında Honduras’ın La Ceiba kentinde dünyaya gelen Bryan, futbola Real Espana’da başladı. 2017 yılında CD Tenerife’ye transfer olan Bryan, daha sonra ise Dallas’a ardından ise Portland’a transfer oldu. Kariyerinde 200 karşılaşmaya çıkan Bryan, 16 gol atarken 13 kez de asist yapma başarısı gösterdi. Honduras Milli Takımı’nda da 66 kez forma giyen , 2 kez de gol sevinci yaşadı.’’ İfadeleri kullanıldı.
Gaziantep Futbol Kulübü MLS Ligi takımlarından Portland forması giyen başarılı orta saha oyuncusu Bryan Acosta ile sezon sonuna kadar anlaşmaya vardı.

Kulüpten yapılan açıklana ‘‘ Gaziantep Futbol Kulübümüz, son olarak MLS Ligi takımlarından Portland forması giyen başarılı orta saha oyuncusu Bryan Acosta ile sezon sonuna kadar anlaşmaya varmıştır. 

Yeni transferimiz Bryan Acosta, kulüp başkanımız Memik Yılmaz’ın da katıldığı imza töreniyle birlikte resmi sözleşmeye imza attı.

 Bryan Acosta’ya kulübümüze hoş geldin diyor, armamız altında üstün başarılar diliyoruz.

 Bryan Acosta kimdir?

 

24 Ksım 1993 yılında Honduras’ın La Ceiba kentinde dünyaya gelen Bryan, futbola Real Espana’da başladı. 2017 yılında CD Tenerife’ye transfer olan Bryan, daha sonra ise Dallas’a ardından ise Portland’a transfer oldu. Kariyerinde 200 karşılaşmaya çıkan Bryan, 16 gol atarken 13 kez de asist yapma başarısı gösterdi. Honduras Milli Takımı’nda da 66 kez forma giyen , 2 kez de gol sevinci yaşadı.’’ İfadeleri kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve milletgazetesi27.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.