GASKİ duyurdu! Gaziantep'te sular kesilecek!

Gündem 06.06.2024 - 10:10
 

GASKİ duyurdu! Gaziantep'te sular kesilecek!

GASKİ 06 Haziran 2024 tarihinde zorunlu su kesintisi yaşanacak mahallelerin isimlerini duyurdu.
GASKİ’den yapılan açıklamada, “İçmesuyu Arıtma Tesisimiz ve eşebekemizde devam eden bakım, onarım ve yenileme çalışmaları kapsamında 06 Haziran 2024 Perşembe (bugün)  saat 10.00- 16.00 arası aşağıda belirtilen mahallelerimizde zorunlu su kesintisi yapılacaktır.  Vatandaşlarımızın bilgisine sunarız.”denildi. İşte şu verilemeyecek olan mahalleler:   Ertuğrulgazi Bülbülzade İbnisina Akkent Güneş 75. yıl mahallesi
GASKİ 06 Haziran 2024 tarihinde zorunlu su kesintisi yaşanacak mahallelerin isimlerini duyurdu.

GASKİ’den yapılan açıklamada, “İçmesuyu Arıtma Tesisimiz ve eşebekemizde devam eden bakım, onarım ve yenileme çalışmaları kapsamında 06 Haziran 2024 Perşembe (bugün)  saat 10.00- 16.00 arası aşağıda belirtilen mahallelerimizde zorunlu su kesintisi yapılacaktır.  Vatandaşlarımızın bilgisine sunarız.”denildi.

İşte şu verilemeyecek olan mahalleler:
 

Ertuğrulgazi

Bülbülzade

İbnisina

Akkent

Güneş

75. yıl mahallesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve milletgazetesi27.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.