Fatih Yendi yazdı: Gaziantep FK'da görüntü iyi değil

Gündem 21.08.2024 - 09:59
 

Fatih Yendi yazdı: Gaziantep FK'da görüntü iyi değil

Fatih Yendi yazdı: Gaziantep FK'da görüntü iyi değil
Trendyol Süper Ligi 2024-2025 sezonunun kendi evimizdeki ilk maçında yeni ismi ile Gaziantep Büyükşehir Stadyumunda yerimizi aldık.  Bir önceki hafta Bodrumspor karşısında alınan galibiyet ile bir hayli keyiflenmiştik ama şunu da belirtmiştik. Oyun tat vermiyor ve takımın ortaya koyduğu futbol kötüydü.  Tabi buna rağmen kazanmak güzeldi.  Samsunspor maçından açıkcası bir puan konusunda ümitliydim. Tabi diğer taraftarda memleketimin takımı olunca biraz duyguların karışık olduğu maç oldu. Berabere bitse iyi olacaktı ama Samsunspor 5. dakikada bulduğu gol ile iyi alan savunması yaptı ve Gaziantep'ten puanla dönmeyi başardı.  Gaziantep Futbol Kulübü'nü yazacak olursak açıkcası görüntü iyi değil. Samsunspor karşısında kötü futbol ve berbat oyun. Tabii uzaktan bir kaç şut denememiz oldu ama bunlar yetersiz kaldı.  Gol yollarında bu takım önemli sıkıntı çekiyor ve Kenan Kodro ile tek başına olmayacağını söylemek gerekir. Acilen bitirici golcü alınması gerekiyor.  Teknik direktör Selçuk hocanın nasıl bir oyun oynattığını ise anlamakta güçlük çektiğimizi belirtmek isterim.  Geçen haftaki yazımda da demiştim, yeni takım, yeni isimler bunların uyum süreci olacaktır. Ama bunun bir an önce tamamlanıp takımın kendini bulması gerekiyor. Diğer rakiplerimize baktığımızda ligin yeni takımı Eyüpspor ile bizden daha iyi futbol oynadığını söyleyebilirim.  Allahtan imdadımıza verilen ara yetişti. Bu Gaziantep FK için önemli bir fırsat!  Galatasaaray maçının ertelenmesi, 4. haftayı bay geçmemiz ile birlikte 1 aya yakın maç olmayacak.  Bu arada takımın gerek yapacağı bir kaç takviye ile birlikte gerekse iyi bir hazırlık dönemi geçirip Sivasspor karşısında bam başka bir Gaziantep FK görmek en büyük arzumuz...
Fatih Yendi yazdı: Gaziantep FK'da görüntü iyi değil

Trendyol Süper Ligi 2024-2025 sezonunun kendi evimizdeki ilk maçında yeni ismi ile Gaziantep Büyükşehir Stadyumunda yerimizi aldık. 

Bir önceki hafta Bodrumspor karşısında alınan galibiyet ile bir hayli keyiflenmiştik ama şunu da belirtmiştik. Oyun tat vermiyor ve takımın ortaya koyduğu futbol kötüydü. 
Tabi buna rağmen kazanmak güzeldi. 
Samsunspor maçından açıkcası bir puan konusunda ümitliydim. Tabi diğer taraftarda memleketimin takımı olunca biraz duyguların karışık olduğu maç oldu. Berabere bitse iyi olacaktı ama Samsunspor 5. dakikada bulduğu gol ile iyi alan savunması yaptı ve Gaziantep'ten puanla dönmeyi başardı. 
Gaziantep Futbol Kulübü'nü yazacak olursak açıkcası görüntü iyi değil. Samsunspor karşısında kötü futbol ve berbat oyun. Tabii uzaktan bir kaç şut denememiz oldu ama bunlar yetersiz kaldı. 
Gol yollarında bu takım önemli sıkıntı çekiyor ve Kenan Kodro ile tek başına olmayacağını söylemek gerekir. Acilen bitirici golcü alınması gerekiyor. 
Teknik direktör Selçuk hocanın nasıl bir oyun oynattığını ise anlamakta güçlük çektiğimizi belirtmek isterim. 
Geçen haftaki yazımda da demiştim, yeni takım, yeni isimler bunların uyum süreci olacaktır. Ama bunun bir an önce tamamlanıp takımın kendini bulması gerekiyor. Diğer rakiplerimize baktığımızda ligin yeni takımı Eyüpspor ile bizden daha iyi futbol oynadığını söyleyebilirim. 
Allahtan imdadımıza verilen ara yetişti. Bu Gaziantep FK için önemli bir fırsat! 
Galatasaaray maçının ertelenmesi, 4. haftayı bay geçmemiz ile birlikte 1 aya yakın maç olmayacak. 
Bu arada takımın gerek yapacağı bir kaç takviye ile birlikte gerekse iyi bir hazırlık dönemi geçirip Sivasspor karşısında bam başka bir Gaziantep FK görmek en büyük arzumuz...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve milletgazetesi27.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.