Fadıloğlu, "kişiye özel hizmet yapmadım"

Dünya 20.02.2024 - 16:18, Güncelleme: 20.02.2024 - 16:44
 

Fadıloğlu, "kişiye özel hizmet yapmadım"

Şehitkamil Belediyesi Başkanı Rıdvan Fadıloğlu basın mensuplarıyla bir araya geldi.
Şehitkamil Belediyesi Başkanı Rıdvan Fadıloğlu basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya geldi. Burada yaptığı çalışmalar ve yeni dönemde kazanırsa yapacağı projeler hakkında bilgi veren Fadıloğlu, "Görev yaptığım sürece hesap veremeyeceğim hiç bir işe imza atmadım şuana kadar boğazımdan haram lokma geçmedi. Bizim hakkımızda dedikodu yapanlar bizden rant elde edemeyenlerin yaptığı dedikodulardır" dedi.    'Ayakkabı dağıtan belediye olmadım' Başkanlığım boyunca Kişiye özel hizmet yapmadım, Kimseye ayakkabı vb. dağıtmadim  Herkesin Faydalanacagi hizmet yaptık yaptığımız hizmette zengin fakir Sünni alevi  genç yaşlı herkes faydalansın diye hizmet yaptık .   "Özel ve devlete 1 kuruş borcumuz yoktur" Özel ve devlete 1 kuruş borçlarının olmadığını kendilerine sağlanan bütçenin her kuruşunun planlayarak ilerlediklerini ifade eden Fadıloğlu şöyle devam etti; "Biz belediyenin bütçesini reklama değil hizmete harcıyoruz o yüzden yaptıklarımız pek bilinmiyor. Gelecek nesillere birçok proje yaptık ve yapmaya devam edeceğiz".
Şehitkamil Belediyesi Başkanı Rıdvan Fadıloğlu basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Şehitkamil Belediyesi Başkanı Rıdvan Fadıloğlu basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya geldi.

Burada yaptığı çalışmalar ve yeni dönemde kazanırsa yapacağı projeler hakkında bilgi veren Fadıloğlu, "Görev yaptığım sürece hesap veremeyeceğim hiç bir işe imza atmadım şuana kadar boğazımdan haram lokma geçmedi. Bizim hakkımızda dedikodu yapanlar bizden rant elde edemeyenlerin yaptığı dedikodulardır" dedi. 

 

'Ayakkabı dağıtan belediye olmadım'

Başkanlığım boyunca Kişiye özel hizmet yapmadım, Kimseye ayakkabı vb. dağıtmadim 

Herkesin Faydalanacagi hizmet yaptık yaptığımız hizmette zengin fakir Sünni alevi  genç yaşlı herkes faydalansın diye hizmet yaptık .

 

"Özel ve devlete 1 kuruş borcumuz yoktur"

Özel ve devlete 1 kuruş borçlarının olmadığını kendilerine sağlanan bütçenin her kuruşunun planlayarak ilerlediklerini ifade eden Fadıloğlu şöyle devam etti; "Biz belediyenin bütçesini reklama değil hizmete harcıyoruz o yüzden yaptıklarımız pek bilinmiyor. Gelecek nesillere birçok proje yaptık ve yapmaya devam edeceğiz".

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve milletgazetesi27.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.