"Deneyimli Bürokratların Tecrübeleri Gözardı Edilmemeli"

Gündem 20.01.2024 - 22:03
 

"Deneyimli Bürokratların Tecrübeleri Gözardı Edilmemeli"

Mil Enerji Sen Kurucu Genel Başkanı Ali YÜCEL önemli açıklamalarda bulundu.
Mil Enerji Sen Kurucu Genel Başkanı Ali YÜCEL'in açıklaması şu şekilde; "Ülkemizde Kamu Kurum ve Kuruluşlarında geçmişte Bölge Müdürü,Bölge Müdür Yardımcısı veya İl Müdürü, İl Müdür Yardımcısı, İl Müftüsü İl Müftü Yardımcısı vb. görevlerini ifa etmiş olup ta, GÖREVDEN ALINAN veya GÖREVDEN AYRILAN kamuda üst düzey yöneticilik yapmış olan kamu görevlilerinin sayıları azımsanmayacak sayılarda olup bu durumdaki kamu görevlilerinin tamamı belirli bir bürokrasi deneyimine ve tecrübesine sahip olmalarına rağmen (tabir caizse) kurumlarında pasif durum bulunmaktadırlar.  Zaman zaman bu durumdaki kamu görevlilerinden bazıları tekrar aktif görevlerine yeniden getirilmektedir.  Ülkemizde denetim mekanizmasının daha sağlıklı ve daha verimli olmasına katkı saglayacağından hareketle ; Cumhurbaşkanlığı bünyesinde Genel vaya her bakanlığın bünyesinde birer denetim birimleri  oluşturularak  yukarıdaki bahse konu kamu görevlilerinin bu  birimlerde istimdam edilmek suretiyle bürokrasi deneyimlerinden ve tecrübelerinden faydalanılması kamunun ve 85 milyon vatandaşımızın yararına olacağı gibi bu durumdaki personellerde  kenarda pasif bir şekilde bekletilmek yerine (denetim uzmanı, müfettiş, müfettiş yardımcılığı vb.) görevleri verilmek suretiyle hizmetlerinden de faydalanılmış olacaklardır.  Bu durumdaki kamu görevlilerinin sayıları binler ile ifade edilmektedir".
Mil Enerji Sen Kurucu Genel Başkanı Ali YÜCEL önemli açıklamalarda bulundu.

Mil Enerji Sen Kurucu Genel Başkanı Ali YÜCEL'in açıklaması şu şekilde;

"Ülkemizde Kamu Kurum ve Kuruluşlarında geçmişte Bölge Müdürü,Bölge Müdür Yardımcısı veya İl Müdürü, İl Müdür Yardımcısı, İl Müftüsü İl Müftü Yardımcısı vb. görevlerini ifa etmiş olup ta, GÖREVDEN ALINAN veya GÖREVDEN AYRILAN kamuda üst düzey yöneticilik yapmış olan kamu görevlilerinin sayıları azımsanmayacak sayılarda olup bu durumdaki kamu görevlilerinin tamamı belirli bir bürokrasi deneyimine ve tecrübesine sahip olmalarına rağmen (tabir caizse) kurumlarında pasif durum bulunmaktadırlar. 

Zaman zaman bu durumdaki kamu görevlilerinden bazıları tekrar aktif görevlerine yeniden getirilmektedir. 

Ülkemizde denetim mekanizmasının daha sağlıklı ve daha verimli olmasına katkı saglayacağından hareketle ;

Cumhurbaşkanlığı bünyesinde Genel vaya her bakanlığın bünyesinde birer denetim birimleri  oluşturularak 
yukarıdaki bahse konu kamu görevlilerinin bu  birimlerde istimdam edilmek suretiyle bürokrasi deneyimlerinden ve tecrübelerinden faydalanılması kamunun ve 85 milyon vatandaşımızın yararına olacağı gibi bu durumdaki personellerde  kenarda pasif bir şekilde bekletilmek yerine (denetim uzmanı, müfettiş, müfettiş yardımcılığı vb.) görevleri verilmek suretiyle hizmetlerinden de faydalanılmış olacaklardır. 
Bu durumdaki kamu görevlilerinin sayıları binler ile ifade edilmektedir".

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve milletgazetesi27.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.