Bakan Ersoy Gaziantep'te

Gündem 13.09.2024 - 10:43
 

Bakan Ersoy Gaziantep'te

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Gaziantep’e geldi.
 Bakan Ersoy, Gaziantep Havalimanı'nda Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve diğer protokol üyeleri tarafından karşılandı. Bakan Ersoy, Gaziantep'te bir dizi ziyaret gerçekleştirecek. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Gaziantep'te Ziyaret kapsamında, Bakan Ersoy’un Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Kültür ve Turizm Bakanlığı iş birliğinde düzenlenecek olan GastroAntep Kültür Yolu Festivali ile ilgili bir toplantı yapacak. Festival, Gaziantep'in zengin mutfak kültürünü ve tarihi güzelliklerini tanıtmayı hedefliyor. Bakan Ersoy ayrıca, şehirde yapımı tamamlanan bir cami ve bir okulun açılış törenlerine de katılacak.
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Gaziantep’e geldi.

 Bakan Ersoy, Gaziantep Havalimanı'nda Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve diğer protokol üyeleri tarafından karşılandı. Bakan Ersoy, Gaziantep'te bir dizi ziyaret gerçekleştirecek.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Gaziantep'te
Ziyaret kapsamında, Bakan Ersoy’un Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Kültür ve Turizm Bakanlığı iş birliğinde düzenlenecek olan GastroAntep Kültür Yolu Festivali ile ilgili bir toplantı yapacak. Festival, Gaziantep'in zengin mutfak kültürünü ve tarihi güzelliklerini tanıtmayı hedefliyor. Bakan Ersoy ayrıca, şehirde yapımı tamamlanan bir cami ve bir okulun açılış törenlerine de katılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve milletgazetesi27.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.