Fesih BOZAN - Saadet Partisi GİK Üyesi
Köşe Yazarı
Fesih BOZAN - Saadet Partisi GİK Üyesi
 

NEFRETTEN TUTKUYA TUTKUDAN AŞKA...

NEFRETTEN TUTKUYA TUTKUDAN AŞKA...  Sevgili Okurum;  Nefretin Gücüne inanır mısınız?  Geçmişte hemen hemen her genç kızın ve genç erkeğin sebepsiz nefret ettiği karşı cinsi olabiliyor. Çok didiştiğiniz, nefret duyduğunuz karşı cinsle, yıllar sonra yolunuz kesişse yine o, haşin duyguylamı yaklaşırsınız, yada daha ılımlı yaklaşırım dermisiniz?  Enerjisel olarakta Nefretin çok güçlü bir Tutkuya yol açabileceğini biliyormuydunuz?  Nefretin içinde gizli bir hayranlık ama dışa vuramama durumu yatabilir.  Bazı Aşkların nefretle başlayıp,  tutkuyla güçlendiğini hatta evli, mutlu, çocuklu olduğu noktalara gelebildiğini gözlemleyebiliriz. Zaten Aşkı hikayeleştirende bu değilmi?  Bazı hikayeler yıllar yıllar sonra kaldığı yerden devam eder. Ergenlik ve gençlik döneminde sevmediğiniz burnunuzda biten ot, yıllar yıllar sonra çiçek olarak kokar... Nefretten Tutkuya, Tutkudan Aşka deriz...
Ekleme Tarihi: 08 Mayıs 2024 - Çarşamba
Fesih BOZAN - Saadet Partisi GİK Üyesi

NEFRETTEN TUTKUYA TUTKUDAN AŞKA...

NEFRETTEN TUTKUYA TUTKUDAN AŞKA... 

Sevgili Okurum; 
Nefretin Gücüne inanır mısınız? 
Geçmişte hemen hemen her genç kızın ve genç erkeğin sebepsiz nefret ettiği karşı cinsi olabiliyor. Çok didiştiğiniz, nefret duyduğunuz karşı cinsle, yıllar sonra yolunuz kesişse yine o, haşin duyguylamı yaklaşırsınız, yada daha ılımlı yaklaşırım dermisiniz? 
Enerjisel olarakta Nefretin çok güçlü bir Tutkuya yol açabileceğini biliyormuydunuz? 
Nefretin içinde gizli bir hayranlık ama dışa vuramama durumu yatabilir. 
Bazı Aşkların nefretle başlayıp,  tutkuyla güçlendiğini hatta evli, mutlu, çocuklu olduğu noktalara gelebildiğini gözlemleyebiliriz. Zaten Aşkı hikayeleştirende bu değilmi? 
Bazı hikayeler yıllar yıllar sonra kaldığı yerden devam eder. Ergenlik ve gençlik döneminde sevmediğiniz burnunuzda biten ot, yıllar yıllar sonra çiçek olarak kokar...
Nefretten Tutkuya, Tutkudan Aşka deriz...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve milletgazetesi27.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.