Necmettin Çalışkan Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu!

Gündem 15.02.2024 - 13:02
 

Necmettin Çalışkan Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu!

Saadet Partisi GİK Üyesi ve Hatay Milletvekili Doç.Dr. Necmettin Çalışkan Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. Çalışkan “Hatay’ı yeniden inşa edelim” diyerek çalışmalarına başladı
Saadet Partisi, vatandaşa belediyecilikte en güzel hizmeti verebilecek isimleri aday göstermek adına çalışmalarına devam ediyor. Bu doğrultuda Milli Görüş'ün tek temsilcisi Saadet Partisi, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayını da belirledi. Yapılan titiz çalışmaların ardından uzun yıllar Milli Görüş teşkilatlarında görev yapmış Necmettin Çalışkan, Saadet Partisi’nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklandı. Çalışkan’ın adaylığı Saadet Partisi’nin resmi sosyal medya hesabından şöyle duyuruldu. Necmettin Çalışkan, Hatay'ımıza hayırlı olsun! Daha İyi Bir Yaşam #SeninHakkın #MilliGörüşBelediyeciliği anlayışıyla hizmet edecek olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Necmettin Çalışkan'a ve teşkilatımıza başarılar dileriz. "HATAY’I YENİDEN İNŞA EDELİM" Saadet Partisi’nin grubunda konuşan Doç.Dr. Necmettin Çalışkan “Hatay'da üç dönem belediye başkanlığı yapanların hiçbir izinin olmadığı bir yerde, üçüncü bir yol olarak yola çıkıyoruz. Birlikte Hatay'ı yeniden inşa edelim” demişti. Doç.Dr. Necmettin Çalışkan, depremin ilk gününden itibaren Hatay’ın her köşesinde depremzedelerin yardımına koşmuş, bizzat enkazların arasından yaralıları çıkarma çalışmalarına katılmış ve bütün Hatay’ın sevgi ve saygısını kazanmıştı.  
Saadet Partisi GİK Üyesi ve Hatay Milletvekili Doç.Dr. Necmettin Çalışkan Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. Çalışkan “Hatay’ı yeniden inşa edelim” diyerek çalışmalarına başladı

Saadet Partisi, vatandaşa belediyecilikte en güzel hizmeti verebilecek isimleri aday göstermek adına çalışmalarına devam ediyor. Bu doğrultuda Milli Görüş'ün tek temsilcisi Saadet Partisi, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayını da belirledi.

Yapılan titiz çalışmaların ardından uzun yıllar Milli Görüş teşkilatlarında görev yapmış Necmettin Çalışkan, Saadet Partisi’nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklandı.

Çalışkan’ın adaylığı Saadet Partisi’nin resmi sosyal medya hesabından şöyle duyuruldu.

Necmettin Çalışkan, Hatay'ımıza hayırlı olsun! Daha İyi Bir Yaşam #SeninHakkın #MilliGörüşBelediyeciliği anlayışıyla hizmet edecek olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Necmettin Çalışkan'a ve teşkilatımıza başarılar dileriz.
"HATAY’I YENİDEN İNŞA EDELİM"
Saadet Partisi’nin grubunda konuşan Doç.Dr. Necmettin Çalışkan “Hatay'da üç dönem belediye başkanlığı yapanların hiçbir izinin olmadığı bir yerde, üçüncü bir yol olarak yola çıkıyoruz. Birlikte Hatay'ı yeniden inşa edelim” demişti.

Doç.Dr. Necmettin Çalışkan, depremin ilk gününden itibaren Hatay’ın her köşesinde depremzedelerin yardımına koşmuş, bizzat enkazların arasından yaralıları çıkarma çalışmalarına katılmış ve bütün Hatay’ın sevgi ve saygısını kazanmıştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve milletgazetesi27.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.