Emeklilerin maaş farkı ödemesi başladı

Gündem 06.02.2024 - 09:48
 

Emeklilerin maaş farkı ödemesi başladı

Yapılan zam nedeni ile hayal kırıklığına uğrayan emekliler için fark ödemesi başladı.
Emeklilerin ek zam ödeme takvimi belirlendi ve yaklaşık 13.5 milyon SSK ve Bağ-Kur emeklisini kapsayan düzenleme Resmi Gazete'de yayımlandı. ÖDEMELER BAŞLADI Ödemeler bugün itibariyle SSK emeklileri için başlamış durumda. Bağ-Kur emeklilerinin ödemeleri ise yarın gerçekleştirilecek. FARK BANKA HESAPLARINA YATIRILACAK Fark tutarları, hak sahiplerinin aylıklarını aldıkları banka hesaplarına yatırılacak.
Yapılan zam nedeni ile hayal kırıklığına uğrayan emekliler için fark ödemesi başladı.

Emeklilerin ek zam ödeme takvimi belirlendi ve yaklaşık 13.5 milyon SSK ve Bağ-Kur emeklisini kapsayan düzenleme Resmi Gazete'de yayımlandı.

ÖDEMELER BAŞLADI
Ödemeler bugün itibariyle SSK emeklileri için başlamış durumda. Bağ-Kur emeklilerinin ödemeleri ise yarın gerçekleştirilecek.

FARK BANKA HESAPLARINA YATIRILACAK
Fark tutarları, hak sahiplerinin aylıklarını aldıkları banka hesaplarına yatırılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve milletgazetesi27.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.