AK PARTİ'NİN GAZİANTEP ADAYI BELLİ OLDU

Siyaset 17.01.2024 - 17:33, Güncelleme: 17.01.2024 - 17:33
 

AK PARTİ'NİN GAZİANTEP ADAYI BELLİ OLDU

AK Parti’de 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi aralarında Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayının da yer aldığı bazı 17’si Büyükşehir olmak üzere 48 Belediye Başkan adayı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla düzenlenecek törenle açıklanacak. Törende Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in adaylığı nihayet açıklanmış olacak
31 Mart Yerel Seçimlerine 3 aydan az bir süre kala AK Parti’de 17’si Büyükşehir olmak üzere toplam 48 Belediye Başkan adayı bugün düzenlenecek Aday Tanıtım Toplantısı ile duyurulacak.   TARİH DEĞİŞMİŞTİ…   Daha önce 14 Ocak Pazar günü yapılacağı duyurulan toplantı, Kuzey Irak'ta Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 9 askerin şehit olduğu terör saldırısı nedeniyle ertelenmişti. Bugün saat 14.00’te başlayacak olan Aday Tanıtım Toplantısında, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in 3.Dönem adaylığı da resmiyet kazanmış olacak. GAZİANTEP TEŞKİLATLARI ÇIKARMA YAPACAK Yarın yapılacak toplantıda Şahin’e destek için AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İlçe Belediyeleri, İl ve İlçe Teşkilatları hazırlıklarını tamamladı. Edinilin bilgilere göre, yarın yapılacak aday tanıtım toplantısı nedeniyle Gaziantep Teşkilatları Ankara’ya adeta çıkarma yapacak. GAZİANTEP’TEN 6 OTOBÜS YOLA ÇIKACAK… Gaziantep İl Başkanlığı tarafından yapılan Organizasyon kapsamında Şahinbey’den iki otobüs, Şehitkamil’den üç otobüs, bir otobüs Gençlik Kolları olmak üzere toplam 6 otobüs ile yola çıktı. AK PARTİ TAM KADRO ANKARA’DA OLACAK Bunların yanı sıra İl Başkanı Murat Çetin ve İl Yönetimi, Şahinbey İlçe Başkanı Mehmet Tiryaki ve Yönetimi, Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz ve Yönetimi, İlçe Başkanları, İl ve ilçe Kadın ve Gençlik Kolları Yönetimleri tam kadro programa katılacak. Şahinbey ve Şehitkamil Belediye Başkanları başta olmak üzere tüm ilçe belediyelerine davet çıkarıldı. Tüm Belediye Başkanlarının da programa eksiksiz olarak katılım sağlayacağı öğrenildi. GÖZLER İLÇELERE ÇEVRİLDİ   Şahin’in aday olarak ilan edilmesinin ardından Gaziantep’in İlçe Belediye Başkan adaylarına çevrilecek. İttifak kapsamında Karkamış, Araban ve Oğuzeli İlçelerinin MHP’ye bırakılmasının ardından AK Parti, 6 ilçe ve Büyükşehir’de aday çıkaracak. Büyükşehir Adayını belirleyen AK Parti’de özellikle üç dönem kuralına takılan isimlerle ilgili çıkacak karar merak konusu oldu.
AK Parti’de 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi aralarında Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayının da yer aldığı bazı 17’si Büyükşehir olmak üzere 48 Belediye Başkan adayı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla düzenlenecek törenle açıklanacak. Törende Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in adaylığı nihayet açıklanmış olacak

31 Mart Yerel Seçimlerine 3 aydan az bir süre kala AK Parti’de 17’si Büyükşehir olmak üzere toplam 48 Belediye Başkan adayı bugün düzenlenecek Aday Tanıtım Toplantısı ile duyurulacak.

 

TARİH DEĞİŞMİŞTİ…

 

Daha önce 14 Ocak Pazar günü yapılacağı duyurulan toplantı, Kuzey Irak'ta Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 9 askerin şehit olduğu terör saldırısı nedeniyle ertelenmişti. Bugün saat 14.00’te başlayacak olan Aday Tanıtım Toplantısında, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in 3.Dönem adaylığı da resmiyet kazanmış olacak.

GAZİANTEP TEŞKİLATLARI ÇIKARMA YAPACAK

Yarın yapılacak toplantıda Şahin’e destek için AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İlçe Belediyeleri, İl ve İlçe Teşkilatları hazırlıklarını tamamladı. Edinilin bilgilere göre, yarın yapılacak aday tanıtım toplantısı nedeniyle Gaziantep Teşkilatları Ankara’ya adeta çıkarma yapacak.

GAZİANTEP’TEN 6 OTOBÜS YOLA ÇIKACAK…

Gaziantep İl Başkanlığı tarafından yapılan Organizasyon kapsamında Şahinbey’den iki otobüs, Şehitkamil’den üç otobüs, bir otobüs Gençlik Kolları olmak üzere toplam 6 otobüs ile yola çıktı.

AK PARTİ TAM KADRO ANKARA’DA OLACAK

Bunların yanı sıra İl Başkanı Murat Çetin ve İl Yönetimi, Şahinbey İlçe Başkanı Mehmet Tiryaki ve Yönetimi, Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz ve Yönetimi, İlçe Başkanları, İl ve ilçe Kadın ve Gençlik Kolları Yönetimleri tam kadro programa katılacak. Şahinbey ve Şehitkamil Belediye Başkanları başta olmak üzere tüm ilçe belediyelerine davet çıkarıldı. Tüm Belediye Başkanlarının da programa eksiksiz olarak katılım sağlayacağı öğrenildi.

GÖZLER İLÇELERE ÇEVRİLDİ

 

Şahin’in aday olarak ilan edilmesinin ardından Gaziantep’in İlçe Belediye Başkan adaylarına çevrilecek. İttifak kapsamında Karkamış, Araban ve Oğuzeli İlçelerinin MHP’ye bırakılmasının ardından AK Parti, 6 ilçe ve Büyükşehir’de aday çıkaracak. Büyükşehir Adayını belirleyen AK Parti’de özellikle üç dönem kuralına takılan isimlerle ilgili çıkacak karar merak konusu oldu.

Gaziantep HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve milletgazetesi27.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.