Gaziantep jandarma 114 aranan şahsı yakaladı

Asayiş 17.01.2024 - 16:12, Güncelleme: 17.01.2024 - 16:12
 

Gaziantep jandarma 114 aranan şahsı yakaladı

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı, aranan şahısların yakalanması amacıyla adli makamların koordinesinde Jandarma Suç Araştırma Timi destekli icra edilen operasyonlar neticesinde; arama kaydı olan 114 şahıs yakalandı.
Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada; - 0-5 yıl arası araması olan (58) şahıs - 5-10 yıl arası araması olan (28) şahıs - 10-20 yıl arası araması olan (23) şahıs - 20 yıl ve üzeri araması olan (5) şahıs yakalandı. Yakalanan şahısların hangi suçlardan arandığı; - “Hırsızlık” suçlarından (23) şahıs, - “ Narkotik” suçlarından (20) şahıs, - “Dolandırıcılık” suçlarından (20) şahıs, - “Ruhsatsız Silah Taşıma” suçlarından (9) şahıs, - “Mala zarar verme” suçlarından (7) şahıs, - “Tehdit” suçlarından (6) şahıs, - ‘Yaralama" suçlarından (6) şahıs, - “Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” suçlarından (6) şahıs, - “Cinsel” suçlardan (6) şahıs, - “Kaçakçılık - Organize” suçlarından (5) şahıs, - “Yağma’’ suçlarından (5) şahıs, - “Kasten öldürme” suçundan (1) şahıs, olmak üzere toplam (114) kişinin tamamı “ÇEMBER” operasyonları kapsamında yakalanarak adalete teslim edildi. Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca halkımızın huzur ve güvenliği, asayişin temini için suç ve suç örgütlerine yönelik çalışmalara 7/24 aralıksız devam edilmektedir denildi.  
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı, aranan şahısların yakalanması amacıyla adli makamların koordinesinde Jandarma Suç Araştırma Timi destekli icra edilen operasyonlar neticesinde; arama kaydı olan 114 şahıs yakalandı.

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada;
- 0-5 yıl arası araması olan (58) şahıs
- 5-10 yıl arası araması olan (28) şahıs
- 10-20 yıl arası araması olan (23) şahıs
- 20 yıl ve üzeri araması olan (5) şahıs yakalandı.
Yakalanan şahısların hangi suçlardan arandığı;
- “Hırsızlık” suçlarından (23) şahıs,
- “ Narkotik” suçlarından (20) şahıs,
- “Dolandırıcılık” suçlarından (20) şahıs,
- “Ruhsatsız Silah Taşıma” suçlarından (9) şahıs,
- “Mala zarar verme” suçlarından (7) şahıs,
- “Tehdit” suçlarından (6) şahıs,
- ‘Yaralama" suçlarından (6) şahıs,
- “Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” suçlarından (6) şahıs,
- “Cinsel” suçlardan (6) şahıs,
- “Kaçakçılık - Organize” suçlarından (5) şahıs,
- “Yağma’’ suçlarından (5) şahıs,
- “Kasten öldürme” suçundan (1) şahıs,
olmak üzere toplam (114) kişinin tamamı “ÇEMBER” operasyonları kapsamında yakalanarak adalete teslim edildi.
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca halkımızın huzur ve güvenliği, asayişin temini için suç ve suç örgütlerine yönelik çalışmalara 7/24 aralıksız devam edilmektedir denildi.

 

Gaziantep HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve milletgazetesi27.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.