2 Milyon 823 bin araca işlem yapıldı

Gündem 07.10.2024 - 11:57
 

2 Milyon 823 bin araca işlem yapıldı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Son dönemde yaşanan trafik kuralları hakkında kurallara uymayan 2 Milyon 823 bin 859 araç hakkında işlem yapıldığını açıkladı.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada trafik kurallarına uymayan 2 Milyon 823 bin 859 araç hakkında işlem yapıldığını açıkladı.    Yayaların güvenliği için sürücülerin ışıklı trafik işareti bulunmayan okul/yaya geçitleri ile kavşaklarda hızını düşürmesi ve yayalara ilk geçiş hakkını vermesi büyük önem taşımaktadır. BAKAN YERLİKAYA YAYA ÖNCELİĞİNE VURGU YAPTI Yaya kazalarının en aza indirilmesi ve yayalara karşı toplumsal bir farkındalık oluşturulması amacıyla "Trafikte Yaya Önceliği" konusunda okul/yaya geçitlerinde ve kavşaklarda hem sürücülere hem de yayalara yönelik denetimlerimiz devam edecek. Lütfen trafik kurallarına harfiyen uyalım, aşırı hız yapmayalım. Araçlarımızda da otobüslerde de emniyet kemeri takmayı ihmal etmeyelim. Yolculuklar sizleri sevdiklerinize kavuşturmak için vardır, ayırmak için değil. KURALLARA UYMAYAN 2 MİLYON 823 BİN ARACA İŞLEM YAPILDI İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından sosyal medya hesabından yapılan paylaşım şöyle;  
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Son dönemde yaşanan trafik kuralları hakkında kurallara uymayan 2 Milyon 823 bin 859 araç hakkında işlem yapıldığını açıkladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada trafik kurallarına uymayan 2 Milyon 823 bin 859 araç hakkında işlem yapıldığını açıkladı. 

 

Yayaların güvenliği için sürücülerin ışıklı trafik işareti bulunmayan okul/yaya geçitleri ile kavşaklarda hızını düşürmesi ve yayalara ilk geçiş hakkını vermesi büyük önem taşımaktadır.

BAKAN YERLİKAYA YAYA ÖNCELİĞİNE VURGU YAPTI
Yaya kazalarının en aza indirilmesi ve yayalara karşı toplumsal bir farkındalık oluşturulması amacıyla "Trafikte Yaya Önceliği" konusunda okul/yaya geçitlerinde ve kavşaklarda hem sürücülere hem de yayalara yönelik denetimlerimiz devam edecek.

Lütfen trafik kurallarına harfiyen uyalım, aşırı hız yapmayalım. Araçlarımızda da otobüslerde de emniyet kemeri takmayı ihmal etmeyelim. Yolculuklar sizleri sevdiklerinize kavuşturmak için vardır, ayırmak için değil.

KURALLARA UYMAYAN 2 MİLYON 823 BİN ARACA İŞLEM YAPILDI
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından sosyal medya hesabından yapılan paylaşım şöyle;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve milletgazetesi27.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.