YİNE OLMADI: EYÜPSPOR: 3 - GAZİANTEP FK: 2

Gündem 29.09.2024 - 17:58
 

YİNE OLMADI: EYÜPSPOR: 3 - GAZİANTEP FK: 2

Trendyol Süper Li̇g'i̇n 7. haftasında i̇kas Eyüpspor i̇le Gazi̇antep FK karşı karşıya geldi. i̇kas Eyüpspor kendi sahasında Gaziantep FK'yı 3-2 yendi.
Eyüpspor'un gollerini 15. dakikada Ahmed Kutucu, 65. dakikada Emre Akbaba ve 79. dakikada Thiam kaydetti. Gaziantep FK'nın gollerini ise 28. dakikada Sorescu ve 90+2. dakikada Emre Taşdemir attı. Bu sonuçla birlikte 3 maç aradan sonra kazanan Eyüpspor puanını 12 yaparken Gaziantep FK ise 4 puanda kaldı. İLK 11'LER ikas Eyüpspor: Berke, Dubois, Robin, Claro, Caner, Melih, Midtsjö, Samu, Emre, Ahmed, Thiam. Gazi̇antep FK: Dioudis, Ömürcan, Arda, Viana, Saborit, Furkan, Ndiaye, Maxim, Sorescu, Lungoyi, Okereke.
Trendyol Süper Li̇g'i̇n 7. haftasında i̇kas Eyüpspor i̇le Gazi̇antep FK karşı karşıya geldi. i̇kas Eyüpspor kendi sahasında Gaziantep FK'yı 3-2 yendi.

Eyüpspor'un gollerini 15. dakikada Ahmed Kutucu, 65. dakikada Emre Akbaba ve 79. dakikada Thiam kaydetti. Gaziantep FK'nın gollerini ise 28. dakikada Sorescu ve 90+2. dakikada Emre Taşdemir attı.

Bu sonuçla birlikte 3 maç aradan sonra kazanan Eyüpspor puanını 12 yaparken Gaziantep FK ise 4 puanda kaldı.

İLK 11'LER

ikas Eyüpspor: Berke, Dubois, Robin, Claro, Caner, Melih, Midtsjö, Samu, Emre, Ahmed, Thiam.

Gazi̇antep FK: Dioudis, Ömürcan, Arda, Viana, Saborit, Furkan, Ndiaye, Maxim, Sorescu, Lungoyi, Okereke.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve milletgazetesi27.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.