Fatih Yendi yazdı: Trabzon'u bir daha böyle yakalayamazsın!

Gündem 24.09.2024 - 15:02
 

Fatih Yendi yazdı: Trabzon'u bir daha böyle yakalayamazsın!

Fatih Yendi: Trabzon'u bir daha böyle yakalayamazsın!
Trendyol Süper Ligde 6. haftayı Trabzonspor maçıyla geride bıraktık. Bir önceki hafta içinde oynanan Galatasaray maçının ardından Gaziantep Futbol Kulübü, deneyimli teknik adam Şenol Güneş ile yeniden çıkış yolu arayan Trabzonspor ile karşı karşıya geldi.  Gaziantep Futbol Kulübü'nde durumlar malum. Son 3 maçtır kazanamıyoruz . Trabzonspor maçı ise özellikle teknik direktör Selçuk İnan için  kritikti.  Alınacak kötü sonuç Eyüpspor maçı öncesi koltuğunun sallanması demekti ama hala artçılar devam ediyor biline.  Çünkü Gaziantep Futbol Kulübü 4 maçta istenilen oyunu  ortaya koyamıyor, tat vermiyor.  Trabzonspor karşısında takımın mücadelesi iyiydi, pozisyonlar bulduk, direkten dışarı giden topumuzda var ve belki de kazanabileceğimiz bir maçtı.  Çünkü karşımızda henüz ligde galibiyeti olmayan ve çok kötü bir Trabzonspor vardı.  Karadeniz ekibini böyle yakalamışken bence bir galibiyet alınabilirdi çünkü Trabzonspor'u her zaman böyle kötü zamanda yakalayamazsınız.  Kötü halinde bile dün Gaziantep FK karşısında yine de tehlikeki anlar yaşattılar.  Yani Gaziantep FK'nın Trabzon karşısındaki mücadelesi iyiydi diyebirim ama bana göre yeterli değil. Bunun ölçüsü ise Pazar günü Eyüpspor maçı olacak.  Çünkü karşımızda çok iyi bir takım var, ligin iyi oynayan ekiplerinden birisi.  İstanbul deplasmanından alınacak en az 1 puan bile küçümsenmez ve alınacak galibiyet ise çok iyi olur.  İnanıyorum ki Selçuk İnan ve ekibi takımı iyi hazırlayıp Eyüpspor karşısında iyi sonuçla döneriz.
Fatih Yendi: Trabzon'u bir daha böyle yakalayamazsın!

Trendyol Süper Ligde 6. haftayı Trabzonspor maçıyla geride bıraktık.

Bir önceki hafta içinde oynanan Galatasaray maçının ardından Gaziantep Futbol Kulübü, deneyimli teknik adam Şenol Güneş ile yeniden çıkış yolu arayan Trabzonspor ile karşı karşıya geldi. 
Gaziantep Futbol Kulübü'nde durumlar malum. Son 3 maçtır kazanamıyoruz . Trabzonspor maçı ise özellikle teknik direktör Selçuk İnan için  kritikti. 
Alınacak kötü sonuç Eyüpspor maçı öncesi koltuğunun sallanması demekti ama hala artçılar devam ediyor biline. 
Çünkü Gaziantep Futbol Kulübü 4 maçta istenilen oyunu  ortaya koyamıyor, tat vermiyor. 
Trabzonspor karşısında takımın mücadelesi iyiydi, pozisyonlar bulduk, direkten dışarı giden topumuzda var ve belki de kazanabileceğimiz bir maçtı. 
Çünkü karşımızda henüz ligde galibiyeti olmayan ve çok kötü bir Trabzonspor vardı. 
Karadeniz ekibini böyle yakalamışken bence bir galibiyet alınabilirdi çünkü Trabzonspor'u her zaman böyle kötü zamanda yakalayamazsınız. 
Kötü halinde bile dün Gaziantep FK karşısında yine de tehlikeki anlar yaşattılar. 
Yani Gaziantep FK'nın Trabzon karşısındaki mücadelesi iyiydi diyebirim ama bana göre yeterli değil.
Bunun ölçüsü ise Pazar günü Eyüpspor maçı olacak. 
Çünkü karşımızda çok iyi bir takım var, ligin iyi oynayan ekiplerinden birisi. 
İstanbul deplasmanından alınacak en az 1 puan bile küçümsenmez ve alınacak galibiyet ise çok iyi olur. 
İnanıyorum ki Selçuk İnan ve ekibi takımı iyi hazırlayıp Eyüpspor karşısında iyi sonuçla döneriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve milletgazetesi27.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.