Belediye Başkanı Doğan'dan Zabıta'ya ziyaret

Gündem 05.09.2024 - 10:43
 

Belediye Başkanı Doğan'dan Zabıta'ya ziyaret

Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan, 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan 'Zabıta Haftası' nedeniyle Zabıta Müdürlüğü’nü ziyaret etti.
    Ziyarette, Zabıta teşkilatının kuruluşunun 198.yılını kutlayan Başkan Doğan, personellerle kahvaltı yapıp sohbet etti.   Zabıta Haftası’nı kutlamanın gururunu yaşadıklarını ifade eden Doğan, 'Zabıta ekiplerimiz şehrimizin huzurunu, düzenini ve güvenliğini sağlamak adına gece gündüz demeden fedakarca çalışmakta ve vatandaşlarımızın refahı için büyük bir sorumluluk üstlenmektedir. Bu vesileyle tüm arkadaşlarıma emekleri için teşekkür ediyor, bir kez daha Zabıta Haftaları'nı kutluyorum" dedi.   Ziyarete, Belediye Başkan yardımcıları Orhan Meşe, Tanju Bayındırlı ve Fatih Akın eşlik etti.   Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.
Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan, 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan 'Zabıta Haftası' nedeniyle Zabıta Müdürlüğü’nü ziyaret etti.
 
 
Ziyarette, Zabıta teşkilatının kuruluşunun 198.yılını kutlayan Başkan Doğan, personellerle kahvaltı yapıp sohbet etti.
 
Zabıta Haftası’nı kutlamanın gururunu yaşadıklarını ifade eden Doğan,
'Zabıta ekiplerimiz şehrimizin huzurunu, düzenini ve güvenliğini sağlamak adına gece gündüz demeden fedakarca çalışmakta ve vatandaşlarımızın refahı için büyük bir sorumluluk üstlenmektedir. Bu vesileyle tüm arkadaşlarıma emekleri için teşekkür ediyor, bir kez daha Zabıta Haftaları'nı kutluyorum" dedi.
 
Ziyarete, Belediye Başkan yardımcıları Orhan Meşe, Tanju Bayındırlı ve Fatih Akın eşlik etti.
 
Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve milletgazetesi27.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.