Bakan Bak duyurdu: Yurt başvuruları başladı!

Eğitim 20.08.2024 - 13:13, Güncelleme: 20.08.2024 - 13:13
 

Bakan Bak duyurdu: Yurt başvuruları başladı!

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, yükseköğrenim gören öğrenciler için 2024-2025 dönemi GSB yurt başvurularının başladığını duyurdu.
Bakan Bak, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, yurt başvurularının e-Devlet kapısı üzerinden kabul edilmeye başlandığını belirtti. Bakan Bak’ın paylaşımında şu ifadelere yer verildi: "GSBYurtları için başvuru süreci an itibarıyla başlamıştır. Başvurularınızı 24 Ağustos Cumartesi günü saat 23.59'a kadar e-Devlet kapısı üzerinden gerçekleştirebilirsiniz." Başvuruların belirtilen süre zarfında yapılması gerektiğine dikkat çeken Bakan Bak, öğrencilerin yurt başvurularını zamanında yapmaları konusunda uyarıda bulundu.
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, yükseköğrenim gören öğrenciler için 2024-2025 dönemi GSB yurt başvurularının başladığını duyurdu.

Bakan Bak, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, yurt başvurularının e-Devlet kapısı üzerinden kabul edilmeye başlandığını belirtti.

Bakan Bak’ın paylaşımında şu ifadelere yer verildi: "GSBYurtları için başvuru süreci an itibarıyla başlamıştır. Başvurularınızı 24 Ağustos Cumartesi günü saat 23.59'a kadar e-Devlet kapısı üzerinden gerçekleştirebilirsiniz."

Başvuruların belirtilen süre zarfında yapılması gerektiğine dikkat çeken Bakan Bak, öğrencilerin yurt başvurularını zamanında yapmaları konusunda uyarıda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve milletgazetesi27.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.