Gaziantep'te fabrikada patlama:Ölü ve yaralılar var

Gündem 12.08.2024 - 16:40
 

Gaziantep'te fabrikada patlama:Ölü ve yaralılar var

Gaziantep'te bir fabrikada patlama meydana geldi. Bölgede duyulan patlamanın ardından olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sev edildi. Ölü ve yaralılar var
Gaziantep’te bir işyerinde meydana gelen ambalaj makinesinde patlama meydana geldi.  Şahinbey ilçesinin Tekstilkent Mahallesindeki Sanayi Caddesi üzerinde bulunan bir işyerinde patlama meydana geldi. İşyerinde yaşanan patlama üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yaptığı incelemede işyerinde yaşanan patlama nedeniyle bir kişinin yaşamını yitirdiği belirlendi. Patlama nedeniyle yaralıların da olduğu işyerinin ambalaj malzemesi ürettiği belirlendi. Patlamada yaşamını yitiren kişinin cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.  
Gaziantep'te bir fabrikada patlama meydana geldi. Bölgede duyulan patlamanın ardından olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sev edildi. Ölü ve yaralılar var

Gaziantep’te bir işyerinde meydana gelen ambalaj makinesinde patlama meydana geldi.

 Şahinbey ilçesinin Tekstilkent Mahallesindeki Sanayi Caddesi üzerinde bulunan bir işyerinde patlama meydana geldi. İşyerinde yaşanan patlama üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yaptığı incelemede işyerinde yaşanan patlama nedeniyle bir kişinin yaşamını yitirdiği belirlendi. Patlama nedeniyle yaralıların da olduğu işyerinin ambalaj malzemesi ürettiği belirlendi. Patlamada yaşamını yitiren kişinin cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve milletgazetesi27.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.