2024 YKS sonuçları açıklandı

Gündem 16.07.2024 - 10:16
 

2024 YKS sonuçları açıklandı

Türkiye'de yapılan 2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı sonuçlarını Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı açıkladı.
2024-YKS sonuçlarının T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı, internet adresinden açıklandığını bildirdi. YKS SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR? Sınava giren adaylar sınav sonuçlarını, T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden veya mobil uygulamasından öğrenebilecekler. ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ersoy, ÖSYM Başkanlığında düzenlenen basın toplantısında, 8-9 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilen 2024-YKS'nin sonuçlarının açıklandığını belirtti. Ersoy, 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde şehitlere ve gazilere olan şükranlarını dile getirdi. Ersoy, YKS’nin tamamlanmasıyla başlayan heyecanlı bekleyişin ilk aşamasının bugün sona erdiğini vurgulayarak, “ÖSYM olarak 3 milyondan fazla adayımızın beklediği 2024-YKS sonuçlarını açıklıyoruz. Hayırlı olsun. An itibarıyla osym.gov.tr adresimizden sonuçları öğrenebilirsiniz” ifadelerini kullandı.  
Türkiye'de yapılan 2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı sonuçlarını Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı açıkladı.

2024-YKS sonuçlarının T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı, internet adresinden açıklandığını bildirdi.

YKS SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?
Sınava giren adaylar sınav sonuçlarını, T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden veya mobil uygulamasından öğrenebilecekler.

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ersoy, ÖSYM Başkanlığında düzenlenen basın toplantısında, 8-9 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilen 2024-YKS'nin sonuçlarının açıklandığını belirtti. Ersoy, 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde şehitlere ve gazilere olan şükranlarını dile getirdi. Ersoy, YKS’nin tamamlanmasıyla başlayan heyecanlı bekleyişin ilk aşamasının bugün sona erdiğini vurgulayarak, “ÖSYM olarak 3 milyondan fazla adayımızın beklediği 2024-YKS sonuçlarını açıklıyoruz. Hayırlı olsun. An itibarıyla osym.gov.tr adresimizden sonuçları öğrenebilirsiniz” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve milletgazetesi27.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.