MEHMET DEMİR'DEN 15 TEMMUZ MESAJI

Gündem 15.07.2024 - 12:03
 

MEHMET DEMİR'DEN 15 TEMMUZ MESAJI

Eğitim-Bir-Sen Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Demir 15 Temmuz münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
Başkan Demir yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: "15 Temmuz, milletin, milli iradenin, demokrasiye gönül verenlerin zaferidir. 15 Temmuz hakkın batıla, adaletin zulme, galip gelmesinin adıdır. Milletimiz 15 Temmuz’daki direnişi ile hem bir darbe girişimini püskürtmüş hem de ülkemizi teslim almayı hedefleyen bir işgal teşebbüsünü engellemiştir. Bu millet Türkiye’nin geçilmez olduğunu tüm dünyaya bir kez daha göstermiş oldu. Sadece coğrafyaların değil, tarihin de kesişim noktasında bulunan ülkemizin, var olması için yüksek bir bilinçle sürekli uyanık olmamız gerektiğini,15 Temmuz darbe ve işgal girişimiyle daha iyi anladık. Şer odaklarına, Haçlı-Siyonist emperyalistlerle iş tutan ihanet çetelerine karşı, milletimizin şehadeti göze alan, ölümüne direnişi her türlü takdirin üstünde bir övgüyü hak etmiştir. Kendi irade ve özgürlüğüne cesur bir kararlılıkla sahip çıkarak tüm dünyaya ve mazlum milletlere örnek olan milletimizin bu asil duruşu, eriştiğimiz yüksek şuur seviyesini göstermesi bakımından anlamlıdır. FETÖ’nün 15 Temmuz hain kalkışmasına karşı; Milli duygular etrafında devlet ve milletin sarsılmaz kararlılıkla kenetlenip karşı koymasıyla püskürtülmüştür. Direnişle karşı koyduğumuz sürecin dirilişe dönüşmesi toplumda bir ruh yenilenmesine yol açmıştır. Milli, manevi duygular, Ezan,vatan,millet,bayrak motiflerinin birleştirici değerlerin üst kimliği yeniden ve daha sağlam inşa olmuştur. Diğer taraftan, milletimiz bütün kurgu ve kumpasları bozarak hainlere feci bir hezimet yaşatmıştır. Ne yazık ki her fırsatta dostumuz olduğunu söyleyen sözüm ona demokrasi savunucuları, özellikle batılı dış odakların sözcüleri, soğuk bir şaşkınlıkla darbeyi kınayıcı beyanat bile veremediler. FETÖ terör örgütünün darbe girişimi sırasında 241 kardeşimiz şehit olmuş, 1500‘ü aşkın kardeşimizde yaralanarak gazi olmuştur. Kirli ellerin hiç bir zaman kazanamayacağına inancımız tamdır!.. Biz güçlü ve büyük TÜRKİYE’yiz Allah’ın izni ile hiç bir zaman diz çökmedik çökmeyeceğiz inşallah. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehit yakınlarına başsağlığı, gazilere sağlık ve afiyet niyaz ederim. Türkiye geçilmez; diyerek, istiklaline ve istikbaline sahip çıkan milletimize bir daha 15 Temmuz hain darbe girişimi yaşatmasın inşallah.''
Eğitim-Bir-Sen Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Demir 15 Temmuz münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Demir yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

"15 Temmuz, milletin, milli iradenin, demokrasiye gönül verenlerin zaferidir.
15 Temmuz hakkın batıla, adaletin zulme, galip gelmesinin adıdır.

Milletimiz 15 Temmuz’daki direnişi ile hem bir darbe girişimini püskürtmüş hem de ülkemizi teslim almayı hedefleyen bir işgal teşebbüsünü engellemiştir.

Bu millet Türkiye’nin geçilmez olduğunu tüm dünyaya bir kez daha göstermiş oldu.
Sadece coğrafyaların değil, tarihin de kesişim noktasında bulunan ülkemizin, var olması için yüksek bir bilinçle sürekli uyanık olmamız gerektiğini,15 Temmuz darbe ve işgal girişimiyle daha iyi anladık.

Şer odaklarına, Haçlı-Siyonist emperyalistlerle iş tutan ihanet çetelerine karşı, milletimizin şehadeti göze alan, ölümüne direnişi her türlü takdirin üstünde bir övgüyü hak etmiştir.

Kendi irade ve özgürlüğüne cesur bir kararlılıkla sahip çıkarak tüm dünyaya ve mazlum milletlere örnek olan milletimizin bu asil duruşu, eriştiğimiz yüksek şuur seviyesini göstermesi bakımından anlamlıdır.

FETÖ’nün 15 Temmuz hain kalkışmasına karşı;
Milli duygular etrafında devlet ve milletin sarsılmaz kararlılıkla kenetlenip karşı koymasıyla püskürtülmüştür.
Direnişle karşı koyduğumuz sürecin dirilişe dönüşmesi toplumda bir ruh yenilenmesine yol açmıştır. Milli, manevi duygular, Ezan,vatan,millet,bayrak motiflerinin birleştirici değerlerin üst kimliği yeniden ve daha sağlam inşa olmuştur.

Diğer taraftan, milletimiz bütün kurgu ve kumpasları bozarak hainlere feci bir hezimet yaşatmıştır.
Ne yazık ki her fırsatta dostumuz olduğunu söyleyen sözüm ona demokrasi savunucuları, özellikle batılı dış odakların sözcüleri, soğuk bir şaşkınlıkla darbeyi kınayıcı beyanat bile veremediler.

FETÖ terör örgütünün darbe girişimi sırasında 241 kardeşimiz şehit olmuş, 1500‘ü aşkın kardeşimizde yaralanarak gazi olmuştur.

Kirli ellerin hiç bir zaman kazanamayacağına inancımız tamdır!..

Biz güçlü ve büyük TÜRKİYE’yiz Allah’ın izni ile hiç bir zaman diz çökmedik çökmeyeceğiz inşallah.

Şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehit yakınlarına başsağlığı, gazilere sağlık ve afiyet niyaz ederim.

Türkiye geçilmez; diyerek, istiklaline ve istikbaline sahip çıkan milletimize bir daha 15 Temmuz hain darbe girişimi yaşatmasın inşallah.''

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve milletgazetesi27.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.