BAKBAK: KURBAN BAYRAMI GÖNÜLLERE MUHABBET TAŞIMA VESİLESİDİR

Gündem 14.06.2024 - 11:53
 

BAKBAK: KURBAN BAYRAMI GÖNÜLLERE MUHABBET TAŞIMA VESİLESİDİR

Bayramlar, milli ve manevi duygularımızın tazelendiği sevgiye, saygıya, rahmete, berekete, paylaşmaya, birlik ve beraberliğe açılan huzur kapılarıdır. Milletçe Kurban Bayramı’na erişmenin şükrü içerisindeyiz.
Peygamber efendimiz Kurban Bayramı’nı Allah katında günlerin en büyüğü olarak buyurmaktadır. İslam’da yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneği olan bugün, Rabb’imize ve kardeşlerimize yakınlaşma, gönüllere ve sofralara muhabbet taşıma vesilesidir. Bayramın maneviyatına uygun olarak da kırgınlığı, küskünlüğü bir kenara bırakalım, aile büyüklerimizi ziyaret edelim, küçüklerimizin gönlünü kazanalım, yalnız yaşayanların kapısını açalım, halini hatırını soralım ve dualarını alalım. Bayram vesilesiyle seyahate çıkacak vatandaşlarımızın trafik kurallarına dikkat ederek güvenli bir seyahat geçirmelerini temenni ediyorum. Toplumun sağlığı, huzuru ve güvenliği için bayram günü görevinin başında olan tüm çalışanlarımıza işlerinde kolaylıklar diliyorum. Hac farizası için kutsal topraklarda bulunan hacılarımızın ibadetlerinin kabul olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Bu mübarek günde İsrail’in katliamına uğrayan Filistinli kardeşlerimiz için de dualar edelim. Yetim-öksüz kalan çocuklar ile evlatsız kalan tüm anne-babaların çelikten iradesi ile inanıyorum ki Filistin bir başak gibi yeniden yeşerecek, Gazze yeniden çiçek açacak ve zalim İsrail’den bu soykırımın hesabı adalet önünde sorulacak. Milletimizin ve İslam aleminin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor, bayramın dünyaya barış ve huzur getirmesini diliyorum.
Bayramlar, milli ve manevi duygularımızın tazelendiği sevgiye, saygıya, rahmete, berekete, paylaşmaya, birlik ve beraberliğe açılan huzur kapılarıdır. Milletçe Kurban Bayramı’na erişmenin şükrü içerisindeyiz.

Peygamber efendimiz Kurban Bayramı’nı Allah katında günlerin en büyüğü olarak buyurmaktadır. İslam’da yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneği olan bugün, Rabb’imize ve kardeşlerimize yakınlaşma, gönüllere ve sofralara muhabbet taşıma vesilesidir.

Bayramın maneviyatına uygun olarak da kırgınlığı, küskünlüğü bir kenara bırakalım, aile büyüklerimizi ziyaret edelim, küçüklerimizin gönlünü kazanalım, yalnız yaşayanların kapısını açalım, halini hatırını soralım ve dualarını alalım.

Bayram vesilesiyle seyahate çıkacak vatandaşlarımızın trafik kurallarına dikkat ederek güvenli bir seyahat geçirmelerini temenni ediyorum.

Toplumun sağlığı, huzuru ve güvenliği için bayram günü görevinin başında olan tüm çalışanlarımıza işlerinde kolaylıklar diliyorum.

Hac farizası için kutsal topraklarda bulunan hacılarımızın ibadetlerinin kabul olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Bu mübarek günde İsrail’in katliamına uğrayan Filistinli kardeşlerimiz için de dualar edelim.

Yetim-öksüz kalan çocuklar ile evlatsız kalan tüm anne-babaların çelikten iradesi ile inanıyorum ki Filistin bir başak gibi yeniden yeşerecek, Gazze yeniden çiçek açacak ve zalim İsrail’den bu soykırımın hesabı adalet önünde sorulacak.

Milletimizin ve İslam aleminin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor, bayramın dünyaya barış ve huzur getirmesini diliyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve milletgazetesi27.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.