Bayram öncesi Motorine zam! Bu gece pompa fiyatlarına yansıyacak

Ekonomi 12.06.2024 - 09:56, Güncelleme: 12.06.2024 - 09:56
 

Bayram öncesi Motorine zam! Bu gece pompa fiyatlarına yansıyacak

Küresel akaryakıt fiyatlarında devam eden dalgalanma motorin fiyatlarını etkiledi. Bu gece yarısından itibaren Motorin fiyatlarına 1 lira 34 kuruş zam geliyor.
Dünya genelinde akaryakıt fiyatlarında yaşanan dalgalanma nedeniyle Türkiye'deki akaryakıt fiyatları yerinde durmak bilmiyor. Bayram öncesi milyonlarca vatandaşı ilgilendiren haber geldi. Bu gün gece yarısı pompa fiyatlarına yansıyacak 1 lira 34 kuruş zam olarak belirlendi.  Akaryakıt piyasası uzmanı Gazeteci Cahit Saraçoğlu'nun aktardığına göre, bu son zamla birlikte motorin litre fiyatı İstanbul'da 40 TL sınırını aşarak 40.61 TL'ye, Ankara'da 41.6 TL'ye, İzmir'de ise 41.95 TL'ye fırladı. MOTORİN FİYATLARI BELLİ OLDU Türkiye genelinde zam gelmeden önceki motorin fiyatları... İstanbul (Avrupa): 40.24 TL/LT İstanbul (Anadolu): 40.12 TL/LT Ankara: 41.21 TL/LT İzmir: 41.47 TL/LT
Küresel akaryakıt fiyatlarında devam eden dalgalanma motorin fiyatlarını etkiledi. Bu gece yarısından itibaren Motorin fiyatlarına 1 lira 34 kuruş zam geliyor.

Dünya genelinde akaryakıt fiyatlarında yaşanan dalgalanma nedeniyle Türkiye'deki akaryakıt fiyatları yerinde durmak bilmiyor. Bayram öncesi milyonlarca vatandaşı ilgilendiren haber geldi. Bu gün gece yarısı pompa fiyatlarına yansıyacak 1 lira 34 kuruş zam olarak belirlendi. 

Akaryakıt piyasası uzmanı Gazeteci Cahit Saraçoğlu'nun aktardığına göre, bu son zamla birlikte motorin litre fiyatı İstanbul'da 40 TL sınırını aşarak 40.61 TL'ye, Ankara'da 41.6 TL'ye, İzmir'de ise 41.95 TL'ye fırladı.

MOTORİN FİYATLARI BELLİ OLDU
Türkiye genelinde zam gelmeden önceki motorin fiyatları...

İstanbul (Avrupa): 40.24 TL/LT
İstanbul (Anadolu): 40.12 TL/LT
Ankara: 41.21 TL/LT
İzmir: 41.47 TL/LT

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve milletgazetesi27.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.