AGD SİYER-İ NEBÎ SINAVI SONUÇLARI AÇIKLANDI

Gündem 09.06.2024 - 14:31
 

AGD SİYER-İ NEBÎ SINAVI SONUÇLARI AÇIKLANDI

Anadolu Gençlik Derneği Genel Merkezi tarafından 27 Nisan'da tüm Türkiye'de eş zamanlı olarak düzenlenen Siyer-i Nebî Ortaokul Sınavı sonuçları açıklandı.
AGD Gaziantep Şubesi de düzenlediği ödül töreni programı ile il genelinde dereceye giren ilk on öğrenciyi ödüllendirdi. Ödül Töreni Programında, MEB Talim ve Terbiye Kurulu Üyesi Mehmet Baki Öztürk öğrenci ve velilere yönelik konuşma yaptı,  Programda bir konuşma yapan AGD Gaziantep Şube Başkanı Fidan “On yılı aşkın süredir yapılan Siyer-i Nebi Yarışmalarıyla bugüne kadar milyonlarca lise ve ortaokul düzeyinde öğrenci kardeşimize ulaşılmış olup "Efendimizin(sav) İzinde Bir Gençlik" düsturuyla, ahlâk ve maneviyat sahibi bir nesil yetiştirilmesi amaçlanmıştır.” dedi. Özcan Fidan konuşmasının devamında sınava katılan tüm ortaokul öğrencilerini temmuz ve ağustos aylarında iki ay olarak planlanan yaz etkinliklerine davet ediyoruz" dedi. Ödül töreni programına AGD Gaziantep Şube Başkanı Özcan Fidan'ın yanı sıra  - ⁠Mehmet Fatih Evyapan (AGD Genel Başkan Yardımcısı) - ⁠Doç. Dr. Muhammed Musa Budak (GAÜN Genel Sekreteri) - ⁠Mehmet Emin Arslan (GİBTÜ Genel Sekreteri ve İlim Yayma Cemiyeti Başkanı) - ⁠Prof.Dr.Ahmet İhsan Kaya (GAÜN öğretim üyesi ve ESAM Gaziantep İl Temsilcisi) - ⁠Mehmet Karalar (Saadet Partisi Genel Merkez YDK üyesi) - ⁠Mehmet İslam (Saadet Partisi Gaziantep İl Başkanı) - ⁠Müslüm Göral (Memur-Sen Gaziantep İl Temsilcisi) - ⁠Mehmet Demir (Eğitim-Bir-Sen Gaziantep Şube Başkanı) - ⁠İzzettin Beyaz (AGD Adıyaman İl Sorumlusu) - ⁠Levent İlhan (ÖĞDER Gaziantep Şube Başkanı) - ⁠Ramazan Tahiroğlu (ÖĞDER Bölge Başkanı) - ⁠Hasan Kiraz (Cansuyu Gaziantep İl Temsilcisi) - ⁠AGD Şube Kadın Kolları Başkanı ve Yönetimi - ⁠Okul Müdürleri ve öğretmenlerimiz  - ⁠Siyer-i Nebi Sınavına giren öğrenciler ve velileri - ⁠AGD Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.
Anadolu Gençlik Derneği Genel Merkezi tarafından 27 Nisan'da tüm Türkiye'de eş zamanlı olarak düzenlenen Siyer-i Nebî Ortaokul Sınavı sonuçları açıklandı.

AGD Gaziantep Şubesi de düzenlediği ödül töreni programı ile il genelinde dereceye giren ilk on öğrenciyi ödüllendirdi.

Ödül Töreni Programında, MEB Talim ve Terbiye Kurulu Üyesi Mehmet Baki Öztürk öğrenci ve velilere yönelik konuşma yaptı, 

Programda bir konuşma yapan AGD Gaziantep Şube Başkanı Fidan “On yılı aşkın süredir yapılan Siyer-i Nebi Yarışmalarıyla bugüne kadar milyonlarca lise ve ortaokul düzeyinde öğrenci kardeşimize ulaşılmış olup "Efendimizin(sav) İzinde Bir Gençlik" düsturuyla, ahlâk ve maneviyat sahibi bir nesil yetiştirilmesi amaçlanmıştır.” dedi.

Özcan Fidan konuşmasının devamında sınava katılan tüm ortaokul öğrencilerini temmuz ve ağustos aylarında iki ay olarak planlanan yaz etkinliklerine davet ediyoruz" dedi.

Ödül töreni programına AGD Gaziantep Şube Başkanı Özcan Fidan'ın yanı sıra 

- ⁠Mehmet Fatih Evyapan (AGD Genel Başkan Yardımcısı)
- ⁠Doç. Dr. Muhammed Musa Budak (GAÜN Genel Sekreteri)
- ⁠Mehmet Emin Arslan (GİBTÜ Genel Sekreteri ve İlim Yayma Cemiyeti Başkanı)
- ⁠Prof.Dr.Ahmet İhsan Kaya (GAÜN öğretim üyesi ve ESAM Gaziantep İl Temsilcisi)
- ⁠Mehmet Karalar (Saadet Partisi Genel Merkez YDK üyesi)
- ⁠Mehmet İslam (Saadet Partisi Gaziantep İl Başkanı)
- ⁠Müslüm Göral (Memur-Sen Gaziantep İl Temsilcisi)
- ⁠Mehmet Demir (Eğitim-Bir-Sen Gaziantep Şube Başkanı)
- ⁠İzzettin Beyaz (AGD Adıyaman İl Sorumlusu)
- ⁠Levent İlhan (ÖĞDER Gaziantep Şube Başkanı)
- ⁠Ramazan Tahiroğlu (ÖĞDER Bölge Başkanı)
- ⁠Hasan Kiraz (Cansuyu Gaziantep İl Temsilcisi)
- ⁠AGD Şube Kadın Kolları Başkanı ve Yönetimi
- ⁠Okul Müdürleri ve öğretmenlerimiz 
- ⁠Siyer-i Nebi Sınavına giren öğrenciler ve velileri
- ⁠AGD Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve milletgazetesi27.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.