Kayseri'de eğitim uçağı düştü! 2 Pilot şehit oldu!

Gündem 04.06.2024 - 11:11
 

Kayseri'de eğitim uçağı düştü! 2 Pilot şehit oldu!

Kayseri'de SF-260D tipi eğitim uçağı düştü! Milli Savunma Bakanlığı'ndan gerçekleşen kaza ile ilgili açıklama geldi. Yaşanan kazada 2 pilot şehit oldu.
Kayseri'nin Kocasinan ilçesi Hasan Arpa Mahallesi'nde gerçekleşen kazada bir eğitim uçağı düştü. Yaşanan kazada uçakta bulunan 2 pilotumuz şehit oldu    Milli Savunma Bakanlığı (MSB), yaptığı açıklamada Kayseri'deki 12'nci Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığı'ndan eğitim için kalkan Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na ait SF-260D tipi eğitim uçağının henüz bilinmeyen nedenle kaza kırıma uğradığını belirtti. Düşen eğitim uçağında bulunan 2 pilotun şehit olduğu açıklandı. KAYSERİ VALİLİĞİNDE AÇIKLAMA GELDİ Kayseri Valiliği'nden de yapılan açıklamada; "Salı günü saat 10:00 sıralarında, Kayseri 12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığı'ndan eğitim için kalkan Hava Kuvvetleri Komutanlığımıza ait SF-260D tipi bir eğitim uçağı, henüz bilinmeyen bir nedenle Kocasinan İlçesi Hasanarpa Mahallesi yakınlarında düşmüştür. Arama kurtarma çalışmalarına başlanmıştır. Eğitim uçağında görevli iki askeri personelimiz (pilot) maalesef şehit olmuştur" ifadelerine yer verildi.
Kayseri'de SF-260D tipi eğitim uçağı düştü! Milli Savunma Bakanlığı'ndan gerçekleşen kaza ile ilgili açıklama geldi. Yaşanan kazada 2 pilot şehit oldu.

Kayseri'nin Kocasinan ilçesi Hasan Arpa Mahallesi'nde gerçekleşen kazada bir eğitim uçağı düştü. Yaşanan kazada uçakta bulunan 2 pilotumuz şehit oldu 

 

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), yaptığı açıklamada Kayseri'deki 12'nci Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığı'ndan eğitim için kalkan Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na ait SF-260D tipi eğitim uçağının henüz bilinmeyen nedenle kaza kırıma uğradığını belirtti.

Düşen eğitim uçağında bulunan 2 pilotun şehit olduğu açıklandı.

KAYSERİ VALİLİĞİNDE AÇIKLAMA GELDİ
Kayseri Valiliği'nden de yapılan açıklamada; "Salı günü saat 10:00 sıralarında, Kayseri 12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığı'ndan eğitim için kalkan Hava Kuvvetleri Komutanlığımıza ait SF-260D tipi bir eğitim uçağı, henüz bilinmeyen bir nedenle Kocasinan İlçesi Hasanarpa Mahallesi yakınlarında düşmüştür. Arama kurtarma çalışmalarına başlanmıştır. Eğitim uçağında görevli iki askeri personelimiz (pilot) maalesef şehit olmuştur" ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve milletgazetesi27.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.